Član
Danas kad se nisam slogirao Nakon one zamene cilindara kvacila sam samo ovlas namakao rucicu menjaca i sav onaj sklop koji ide od nje, do poluge u menjacu za menjanje brzina. Rezultat je bio takav da sam ovih dana kada sam probavao auto, jedva ubacivao u rikverc i tesko "pogadjao" brzine. Danas opet probam auto par pravaca i na zadnjem pravcu malo vise gurnem rucicu menjaca u levo za prvu brzinu, kad ono iznenadjenje Ladno sam celo vreme ovih dana kretao iz trece i vozio u cetvrtoj i petoj brzini, misleci da su prva, druga i treca Sinter lamela je u pitanju pa krece ladno iz trece k'o da je prva , a auto nikada nisam vozio sa ovim motorom i pojma nisam ni imao kako treba da ide. Isao je mnogo dobro, ali ovo kada je "uleteo" u prvu, sve mi je poispadalo iz dzepova, a izleteo je i centralni deo volana gde je sirena i pao mi u krilo Do malopre sam sve sklapao lepo oko te rucice menjaca i poluga, spojio farove posto je mrak, sredio sve i isprobao auto kao covek. Utisci su takvi da cu tesko zaspati veceras Auto ide nenormalno, nista ludje nikada nisam vozio, auto poteze iz svake brzine kao lud, stvarno mnogo dobar osecaj. Dosla dva drugara bas u to vreme i dam im da isprobaju auto. Vracaju se posle jednog kruga, osmeh od uha do uha i onda odmah daj baterijsku lampu da trazimo mobilne i cigare po autu sto su poispadali iz dzepova
Eto, nadam se da ce se nastaviti ovako, a sada idemo dalje sa sklapanjem, pa da se to lepo zavrsi i auto napokon registruje
Eto, nadam se da ce se nastaviti ovako, a sada idemo dalje sa sklapanjem, pa da se to lepo zavrsi i auto napokon registruje