Ako se uspije parkirati u mom gradu,gde se nezna ko pije a ko placa,skidam mu kapu,hehe.sema911 je napisao(la):sminka podjes na kavu u centar sa i nema naravno mjesta izadjes iz auta i klikenes u autu de se provozaj sam i on tako kruzi gradom i kada ti zatreba posaljes sms haj po mene :lol::lol:
a sta ako je garaza puna i mora do lupam -3 hocel se iznervirat avudi pa pocne psovat svirat il ce bit kulturan evropljanin trazit dok nenadjee :lol::lol:
mada bi bilo ovako sminka negdje na parking sa naplatom poksuat uci/izaci samo izraz cuvara parkinga:icon_eek::icon_eek:
Brane984 je napisao(la):Ako se uspije parkirati u mom gradu,gde se nezna ko pije a ko placa,skidam mu kapu,hehe.sema911 je napisao(la):sminka podjes na kavu u centar sa i nema naravno mjesta izadjes iz auta i klikenes u autu de se provozaj sam i on tako kruzi gradom i kada ti zatreba posaljes sms haj po mene :lol::lol:
a sta ako je garaza puna i mora do lupam -3 hocel se iznervirat avudi pa pocne psovat svirat il ce bit kulturan evropljanin trazit dok nenadjee :lol::lol:
mada bi bilo ovako sminka negdje na parking sa naplatom poksuat uci/izaci samo izraz cuvara parkinga:icon_eek::icon_eek:
Franki je napisao(la):Treba unazadit svu mogucu tehnologiju, zajedno sa onim jebenim wifijom iz kafica