BaXRS4 je napisao(la):Da, da... raketa.. M5 i E63 mu nisu ni blizu...
Faya_M5 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Da, da... raketa.. M5 i E63 mu nisu ni blizu...
zasto nisu? po cemu...?
zbog ubrzanja na pravcu? imal gdje njegovih podataka sa staze?
BaXRS4 je napisao(la):Da, da u pravu si...Al je i snimka malo sječena, jer je snimana na normalnoj cesti, pa su samo najbolji kadrovi postavljeni...
haso je napisao(la):pogledaj samo jedno m5 je atmosferac a ova mrcina ima dvije turbinea i nije neka razlika...tako da....
EDIT: a da audi je 2008 god a m5 e60..?
haso je napisao(la):pogledaj samo jedno m5 je atmosferac a ova mrcina ima dvije turbinea i nije neka razlika...tako da....
MTR je napisao(la):Alo imal ko para ovdje za ova auta ?
Ti podaci sto si naveo su subjektivni tj. profi momci to deru kad bi neko sa foruma sjeo u te zvijeri sigurno ne bi ni puni krug napravio .
Cijenim to sto si zaljubljenik u ove vozilice ali porediti klasicni zadnji pogon sa sofisticiranim pogonom kakav je quattro je nemoguce , nikad Audi nece napraviti motor kakav radi BMW , sta cu volim bembare nemoj se ljutit .
Ne budi da se falim ali sam bio na dosta Pre-Launch evenata i vidio sta i kako , mislio sam da vozim ko sumi al jaro kad sjednes za volan vidis da pojma nemas . Ali u svakom slucaju nastavi dalje tako moze ti se isplatiti u zivotu kao i meni .
BaXRS4 je napisao(la):haso je napisao(la):pogledaj samo jedno m5 je atmosferac a ova mrcina ima dvije turbinea i nije neka razlika...tako da....
Nije neka razlika, ne nikako... samo ti se čini, stim da je RS6 teži nepunih 300Kg.
Ti podaci sto si naveo su subjektivni tj. profi momci to deru kad bi neko sa foruma sjeo u te zvijeri sigurno ne bi ni puni krug napravio .
Cijenim to sto si zaljubljenik u ove vozilice ali porediti klasicni zadnji pogon sa sofisticiranim pogonom kakav je quattro je nemoguce , nikad Audi nece napraviti motor kakav radi BMW , sta cu volim bembare nemoj se ljutit .
Ne budi da se falim ali sam bio na dosta Pre-Launch evenata i vidio sta i kako , mislio sam da vozim ko sumi al jaro kad sjednes za volan vidis da pojma nemas . Ali u svakom slucaju nastavi dalje tako moze ti se isplatiti u zivotu kao i meni .
Ako sam uspješno vozio R8 i GT3 RS, mislim da bih se snašao i sa njim, i da M5 E60 sam vozio 20-30puta.
Nemam novac za njih( ni blizu) al eto imao sam mogućnost voziti.
MTR je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):haso je napisao(la):pogledaj samo jedno m5 je atmosferac a ova mrcina ima dvije turbinea i nije neka razlika...tako da....
Nije neka razlika, ne nikako... samo ti se čini, stim da je RS6 teži nepunih 300Kg.
Ako sam uspješno vozio R8 i GT3 RS, mislim da bih se snašao i sa njim, i da M5 E60 sam vozio 20-30puta.
Nemam novac za njih( ni blizu) al eto imao sam mogućnost voziti.
Nadam se da me nisi pogresno shvatio , htjeo sam da ti kazem da na neki nacin pokusas da iskoristis to sto znas , nisam rekao da ne znas voziti daleko od toga ,nego kad vidis kako to profiji rade useres se , ne mozes vjerovat da tako moze uopste .
Samo nastavi po pilama , pozz