Audi RS Član 21.10.2008 #16 ljudi audi oso za 5000 maraka dode mi da vrsinem...pa malo sjecanje na njega....
Default Početnik 21.10.2008 #19 jaha je napisao(la): Imas pravo dobrog Audija...............svaka cast. Kliknite za proširenje... imaO na zalost... ja se javio da ga uzmem kad nema prodat jbg
jaha je napisao(la): Imas pravo dobrog Audija...............svaka cast. Kliknite za proširenje... imaO na zalost... ja se javio da ga uzmem kad nema prodat jbg
Trozic Član 21.10.2008 #20 Audi RS je napisao(la): ljudi audi oso za 5000 maraka dode mi da vrsinem...pa malo sjecanje na njega.... Kliknite za proširenje... ja neki dan išo u husimovce kad isti taki audi parkiran kod auto Omić jeli to taj što si ga prodo gdje ti budeš slabo sam viđo audija
Audi RS je napisao(la): ljudi audi oso za 5000 maraka dode mi da vrsinem...pa malo sjecanje na njega.... Kliknite za proširenje... ja neki dan išo u husimovce kad isti taki audi parkiran kod auto Omić jeli to taj što si ga prodo gdje ti budeš slabo sam viđo audija
Audi RS Član 22.10.2008 #22 ma ganjam papire ev ima predugo za sutriju i jebga naso nesta manje da ostavim starom i takoo....a budala sam ispoo.....
ma ganjam papire ev ima predugo za sutriju i jebga naso nesta manje da ostavim starom i takoo....a budala sam ispoo.....
B BLACK KNIGHT Početnik 22.10.2008 #23 A isaooo je..joj one krivine, kako je slatko prozvaka, sjecas se