POWER! Član 27.02.2015 #16 Porschefan je napisao(la): Ovaj komentar me podsjetio na starog kolegu BaXRS4 Kliknite za proširenje... Ja samo kazem svoje misljenje
Porschefan je napisao(la): Ovaj komentar me podsjetio na starog kolegu BaXRS4 Kliknite za proširenje... Ja samo kazem svoje misljenje
Porschefan Član 27.02.2015 #17 Ma to je ok, ali bio je jedno vrijeme kolega koji je bio spreman dati život u obrani 4 prstena
POWER! Član 27.02.2015 #18 Porschefan je napisao(la): Ma to je ok, ali bio je jedno vrijeme kolega koji je bio spreman dati život u obrani 4 prstena Kliknite za proširenje... Hah, a ima teskih fanova sto vide auto samo u obliku jedne marke i taj je najbolji uvijek
Porschefan je napisao(la): Ma to je ok, ali bio je jedno vrijeme kolega koji je bio spreman dati život u obrani 4 prstena Kliknite za proširenje... Hah, a ima teskih fanova sto vide auto samo u obliku jedne marke i taj je najbolji uvijek
OggyBoy Član 27.02.2015 #19 POWER! je napisao(la): Hah, a ima teskih fanova sto vide auto samo u obliku jedne marke i taj je najbolji uvijek Kliknite za proširenje... Ne diraj mi VW.
POWER! je napisao(la): Hah, a ima teskih fanova sto vide auto samo u obliku jedne marke i taj je najbolji uvijek Kliknite za proširenje... Ne diraj mi VW.