Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zar na svakome audiju ode ovaj soft coating na dugmicima pa se piktogrami izgube???
U glavnom odlican auto samo uzivaj masina je to i to opasna :icon_smile:
Evo par slika od danas Danas otisao odjavio ga u Doboju i kod nas registrovao 540 km reg za njega sto me cudi mislio sam da je vise Na tehnicom sve perfekt osim zadnji kocnica potrosene pa moram zamijeniti ostalo sve
bad_look vjeruj mi da na nisam udario nikada nebi otisao iz mog dvorista a danas tko ce ti dati 10 000 km za e46 udarenu ? niko a ovako mi fino ispalo nisam puno stetovo a dobio finog audija sve u svemu dobro je barem mislim da sam dobro proso al otom potom a AnDel hvala drug moj a sto se tice povuci da ti ne pricam mnogo ide u pm nije normalno
PA eto hvala drug to je onaj sto se voza danas bez tablica po gradu a danas sam mu zamijenio pozadi diskove to je to za sad samo vozi i dok xenoni ne stignu na red Hvala ArminM ja licno volim bmw al eto tako je kako je fino je i ovo