Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Audi A6 GRESKA pomoc

lemi2903

Član
Koleg forumasi. Nedavno je promijenio auto, a imam odredio problema sa sobom. Naime između ostalog, dijagnostika ocitava gresku sa slikom ispod, otprilike "senzor leptira gasa", sto neznam sta tacno znaci i sta ta greska moze da prozrokuje i pravi problem sa ovim autom. Motor je 2.0 T FSI, 125 KW 2007. godina sa plinom. Svi koji nesto znaju molim za pomoc: sta je uzrok, ostaje, i kako mogu rijesiti.
Takodje, ako neko zna dobrog majstora po ovom pitanju u Sarajevu i okolini neka preporuci, jer nece svako ni da to radi, niti zna a i ja nebih da idem bas svakome, da trosim i svoje i njihovo vrijeme. Hvala.66.875
 

lemi2903

Član
Izgleda, samo SPAM-eri aktivni na ovom forumu...nažalost. Postali smo pravo mjesto za info.o lažnim pasošima i dokumentima, a ne info o automobilima.
 

united

Član
pozdrav, u pitanju je senzor klapne gasa koji cita poziciju u kojem je klapna polozaju, ljudi pokusaju sa ciscenjem, nekad prodje nekad ne .. ako budes mijenjao klapnu moras je adaptirati, mozes sa tim vcdsom .. LP..