Član
RE: A6 4.2 V8 Update Nove slike
Ma nisi druze zlonamjerani nek si fino pojasnio a sto se tice sjedista ja kazem da je do kamere vidjet ce te kad uzmem Digitalni fotoaparat pa kad slikam vidjet cete..kakva su sjedista ako ima ko iz tz da je vidio auto vidio je i sjedista nek napise kako izgledaju koza je stvarno u perfektnom stanjjuu..
BaXRS4 je napisao(la):Zato sam te pitao VIN u startu da ti kažem šta ti auto je a šta nije, ponavljam još jednom V8 je nešto što se cijeni, ali ako je A pa je*em mu miša napiši da je A, jer razlika između A6 V8 i S6 V8 je tolika da bi imao osjećaj da nisu ista auta u pitanju, nema to veze sa crom retrovizorima, lajsnama i ostalim detaljima, nego u ovjesu, motoru, mjenjaču itd itd...
I baj d vej VIN kaže da je u pitanju V8 sa 300ps( kao da je malo). 4.2 4172ccm 40 220 (300)/6200 400/3000–4000 04/1999 – 05/2001
Al nema mi mrže ništa kada se ljudi kite tuđim perjem, s toga ta oznaka S6 je jedino što ti je od S6 na autu, ako smatraš da sam zlonamjeran nek se meni sve vrati 100% gore.
Usput ako je to prava kilometraža, a unutrašnjost izgleda tako, može značiti dvje stvari, il auto nikada nije vidjelo garaže, dakle izloženost jako suncu, il mu je kilometraža x3.
U svakom slučaju možeš "da pepneš" većinu vozila u BiH, sa "običinim" A6.
A za sve ostale pacijene na formu koji neznaju razliku između nekog audijevog S vozila, S-line paketa opreme ne znam zašto uopće komentirate.
Ma nisi druze zlonamjerani nek si fino pojasnio a sto se tice sjedista ja kazem da je do kamere vidjet ce te kad uzmem Digitalni fotoaparat pa kad slikam vidjet cete..kakva su sjedista ako ima ko iz tz da je vidio auto vidio je i sjedista nek napise kako izgledaju koza je stvarno u perfektnom stanjjuu..