Član
ovde nemozes naci auto za 4000-5000 hiljda eura da valjaZnam da su kod vas auta skuplja...
ovde nemozes naci auto za 4000-5000 hiljda eura da valjaZnam da su kod vas auta skuplja...
pa ko kaze drug da je s-line ja to nisam nigdje napisao,a de ti meni objasni sta je ovo s6 sto pise i mene ozbiljno to zanima jer neznam sta znaci a u papirima i saobracajnoj stoji slakam pa ko nevjeruje neka se uvjeri..drug a sta je s line na njemu, de meni objasni zanima me iskreno
Da i meni je ljepsi nego limuzina,neznam sve je moguce a i na proslom je isto pisalo u saobracajnoj A6,S6 ali egal to je nebitno samo neka se sto majne kvari to je meni vaznije...Jako lijep audi, meni jedna od ljepsih linija.
Ovo je audi A6 C6. Da se tko nije zajebao u papirima (nista cudno,imao situaciju osobno) pa pomijesao "C" sa "S", jer je ovo C6 model A6-ce, sa S-om nema nikakve veze
hvala drug,neka si napokon ovo razrijesio da pojedinci nemisle da napamet pisem...2.4 se nece sigurno kvariti
a to sto pise S6, mozda kod vas pisu oblik sasije, a posto su iste pa oznace pod A6/S6, jednostavno im tako stoji u katalogu i tako napisu
nek je sa srecom kako god
hvala,za nekog ko je porodican zadovoljava sve potrebe definitivno...Veoma lijep Audi, pogon vrhunski, jos karavan. Ma milina.
mrsko mi se sad vracat u postove, nisi ti napisao da je s line nego neko od kolega, pa si ti poslije ako se ne varam ipak napisao da je s line, pa me zanimalo sta je na njemu s line, jer ja imam isti model, ali pravi s line pa da vidim sta to moj nemapa ko kaze drug da je s-line ja to nisam nigdje napisao,a de ti meni objasni sta je ovo s6 sto pise i mene ozbiljno to zanima jer neznam sta znaci a u papirima i saobracajnoj stoji slakam pa ko nevjeruje neka se uvjeri..
ako malo bolje procitas vidjeces sta sam mu odgovorio,a drugo rekao sam mu da u papirima pise s6 a ne da je s line...mrsko mi se sad vracat u postove, nisi ti napisao da je s line nego neko od kolega, pa si ti poslije ako se ne varam ipak napisao da je s line, pa me zanimalo sta je na njemu s line, jer ja imam isti model, ali pravi s line pa da vidim sta to moj nema