Audi a6 2.0 2010 iskustva

Audi a6 2.0 2010 iskustva

Član
Interesuju me vaši utisci i iskustva o navedenom modelu sa 100kw? Neki konkretni i veći kvarovi? Nisam imao priliku susretati se i voziti do sad.. Ovih dana mi je izletio za neku smiješu cifru od 15 000km. Auto nije lupano i naknadno farbano, kilometraža ok i u vožnji se ponašasa super, manuelni mjenjač. Al ipak mi je cijena nekako sumnjiva u odnosu na sve ovo iako poznajem vlasnika par godina.

Nije dobro kad je skupo a ni kad je ''jeftino'' :D
 
Član
Drug, ovako stvari stoje, imas dobra i losa iskustva, Dobra se nadju kada taj ko ti proda auto, voli vise auto nego familiju haha, a losa iskustva ces dobiti od ovih sto ne provjeravaju auta i samo kupuju naslijepo (ne mislim na sve, ima stvarno losih auta inace i ako ih odrzavas), bez ikakvih provjera, Audi je dobar auto, ali nemoj da budes taj lik koji ce najebati prilikom kupovine, otidji u neki jak servis i komplet nek ti pregledaju auto, ne zali pare, jel bolje zaliti 100km koje ces dati na pregled ili 15000 km hahaha
 
Član
Moje iskustvo trazeci auta sa kolegama i za kolege je ovo: ako auto nije lupano i nije vracana kilometraza, onda je 90% sigurno da je prije koju godinu plivalo.
 
Top