RE: Audi A4 avant,2.5 tdi,quattro,180 ks,s-line/savjet s4 mirrors
Danas se opet malo igrao i provlacio kablove za muziku.Provucen kabal od napajanja do gepeka.
A na slikama vidite mjesto gdje sam kabal presvukao crnom folijom da neizbija crvena boja kabla u pozadini plave boje auta jer poznajuci sebe pojeo bi se da je ostalo crveno i mislim da sam uspio u nakani jer skoro pa se kabal i neprimjeti
.
I da nezam,jerite na prljavstini jer nisam stigao oprati stokove i te gluposti pa cu sutra to
A evo trenutna visina zadnjeg kraja vozila
:icon_eek:
ali to je tako zbog ovog
U sjedistima i onoj rolo zavjes i onom prekrivacu gepeka ima sveukupno minimalno nekih 70-80kg tako da mi djavo nije dao mira i isao probat aut
sjetno bolje ide bez tih govana,doduse ide i ovako al sad jos bolje
Naim cistio auto detaljno pa je to ostalo vani da se susi,sutra cu prednja sjedista i prekrivac poda ukljucujuci i tapacirunge,nebo i tablu da ocistim.Iako sam auto cistio prije sedmicu dvije za nepovjerovati je koliko se hamelja skupilo iako sam svaki dan sjedista nabrzinu prebrisao maramicama za ciscenje i njegu koze.
Sutra takodje u planu imam presvuci retrovizore,prelemiti mikroprekidace u bravama posto me zezaju i probati naci alcantru crnu da mogu presvuc nebo i A,B i C stubove
Sutra je takodje i unutrasnjost nazad u autu
Sve u svemu sutra od 10 ujutro do 7 navece je samo rad na autu.