Audi A4 2.5TDI QUATTRO

Audi A4 2.5TDI QUATTRO

Hvala svima!Sto se tice tog "nije na dobrom glasu" to je kao zbog bregstih koje navodno treba mjenjati svakih 90.000hiljda!:icon_smile:

rs6

Član
Yugo Masina je napisao(la):
Hvala svima!Sto se tice tog "nije na dobrom glasu" to je kao zbog bregstih koje navodno treba mjenjati svakih 90.000hiljda!:icon_smile:

to je bila boljka na 110 kw, kasnije je to usavrseno, tj tim motorom .....

al' svaki motor je na losem glasu ako se ne odrzava redovno :D

to je istina sto se tice odrazavanja, ali meni je ovo prvi audi i prvi dizel od svih auta i nemam nikakvih primjedbi udboban je sto je naj bitnije za razliku od bmw!sve u sve nemam nikakvih primjedbi !

Član
nisam ja mislio nista lose s onim sto sam napisao, drago mi je kad ljudi kupe neki auto pa dokazu da nije istina ono sto se prica, i ja imam motor za koji svi kazu da nije dobar, i te neke stvari, pa ja ga opet vozim, i stizem s njim od tacke A do tacke B, bas onako kako sam zamisljao i prije nego sam ga kupio;)

sve je do odrzavanja,,, ovaj majstor koji mi je radio auto skoro mi je pricao da je prodao nekoliko tih audija sa 2.5 tdi motorima, kaze da ga je bas bas tesko prodat, jer je bas zbog bregastih na losem glasu, ali se raja ne razumije u kilovate i kvalitet motora pa onda cim vide 2.5 lupaju ne valja i slicne stvari.
koliko sam mogao upratit i sarajlic voza svog bez problema ikakvih, i kod njega je 180ks;)

Član
E Drazene, nisam imao pojma da je ovo tvoj prof. Jbg. steta sto si prodao BMW-a, al' AUDI je dobar na smrt, ono isfuro si ta brza i sportska auta, sad treba nesto porodicno i komforno, jbg. ostarilo se.. :p

Nek ti je sa srecom i da se dugo, dugo navozas sa "kuruzanom" :D:lol:

Član
Svi bjeze od tih 2.5 stvarno i sam sam neki sumnjicav ali nema sta pravo lijep auto sjedao sam u jednog takvog i stvarno lijep auto...
Da se navozas i nasipas goriva bez problema,.;);)

Dobra su to auta .. To za bregastu je bio problem za stariju verziju od 110 kw,poslije su ovo usavrsili,ne beri brige toliko ;)
Svaki je on dobar ako je redovno odrzavan i donekle pazen ..Nek je sa srecom i da se navozes i da posluzi ;)