Audi A4 2.5 TDI

Audi A4 2.5 TDI

Pozz drustvo kao sto naslov kaze izletio mi je povoljno Audi A4 2.5 TDI
eh ovako zvao sam tipa da pitam za cijenu i tako to i tu se javlja problem naime
taj isti audi ima problema s motorom tj. kako sam ga razumio posto je lik Švabo auto pali i sve je ok ali gubi vucu tj. ima lufta i gubi snagu
pa me zanima sta mu moze biti mada ja sumnjam kao sto ce mnogi reci da mu je usisna prljava i kojekakvi ventili itd. u najjgorem slucaju da mu moze bit i turbo u banani koliko bi popravka kod nas kostala i tako to
nisam u stanju da sam pogledam auto jer je auto kako sam vec naveo u Dojčlandu pa eto ovako napamet stabi mu moglo biti i okvirno cijene popravke
evo i link da mozete pogledat ovu masinu pozzz i unaprijed HVALA na odgovorima ;)

Audi A4 2.5 TDI

Član
auto je prelijep definitivno, prejeftin mi je da bi bio neki sitan kvar
da je 1.9 TDI rekao bih da uzimas, odnosno glasao bih za to, iz prostog razloga jer je na tom motoru taj problem sa vucom lakse rijesit, a i sam motor ko motor je bolji od tog sestaka
ali ovako ja ne bih to uzimao:icon_biggrin:

Član
Da mozda pogledas koliko bi te dosao 1.9TDI, dali bi se to isplatilo raditi, ubaciti drugi motor, atestirati i gotovo. Jer ipak su to sitne pare za takav automobil.

sitne pare a auto dobro ebiga malo sam kratak trenutno s lovom pa ce ipak malo da priceka ako se ovaj proda mozda nesto izleti bolje niko nezna sta ce sutra biti btw. sutra jedan ljubimac ide na prodaju kacim ga na PIK a i na forum pa ako ga brzo prodam mozda i kupim ovog Avdija otici cu ja tamo i pogledati sta mu je mozda ga baca samo u safe mod a svi znamo sta je to kad se desi moze biti kvar od 100 pa do 2000 KM-ova pa budemo vidili
ipak ovakva masina vrijedi ovih para da ih sada imam sve mislim pare nebih ni rasmisljao odmah bi ga kupio i sredio al otom potom hvala vam na sugestijama pozzz ;)

Član
Meni ovo djeluje da prodaje neki turcin AUTO AHMADI. A kako sam cuo, za njih po Evropi bar tako pricaju, da niko ne zna unistiti auto kao oni, jer samo voze a ne odrzavaju ni osnovno. Sad ne mora da znaci da je isti slucaj i sa ovim. Ali u svakom slucaju, zbog cijene, dobro otvori oci prije kupovine.;)

Član
ernadhusic je napisao(la):
sitne pare a auto dobro ebiga malo sam kratak trenutno s lovom pa ce ipak malo da priceka ako se ovaj proda mozda nesto izleti bolje niko nezna sta ce sutra biti btw. sutra jedan ljubimac ide na prodaju kacim ga na PIK a i na forum pa ako ga brzo prodam mozda i kupim ovog Avdija otici cu ja tamo i pogledati sta mu je mozda ga baca samo u safe mod a svi znamo sta je to kad se desi moze biti kvar od 100 pa do 2000 KM-ova pa budemo vidili
ipak ovakva masina vrijedi ovih para da ih sada imam sve mislim pare nebih ni rasmisljao odmah bi ga kupio i sredio al otom potom hvala vam na sugestijama pozzz ;)

Malo je glupo otvarat temu i raspitivat se o autu i pričati o kupovini,a onda reć da se trenutno nema para za isto :icon_smile:

eee moj @kornjas nije da nemam para ali kad bih ga popravljo mozda za opravak nebih imo odma nebih ga kupovo pa godinu da mi stoji u garazi a vozo patike nea smisla

Član
ernadhusic je napisao(la):
eee moj @kornjas nije da nemam para ali kad bih ga popravljo mozda za opravak nebih imo odma nebih ga kupovo pa godinu da mi stoji u garazi a vozo patike nea smisla

Vjerojatno mu je veći kvar neki, ne bi ga turčin prodavao od šale povoljno

ew sad naletih na ovog link slijedi poslije danas postavljen sada je kasno da zovem sutra saznam vise onjemu i usput ovaj je ispravan

Audi A4 2.5 TDI

malo jest vise preso al ko ga hebe :lol:

Član
druze mani se toga,to su auta koja su izrabljena,traze dubok dzep,potrosnja velika, pogotovo kod automatika uostalom cijena ti sve govori...

ganjaj kakvog benzinca eventualno ubaci plin i nece te boliti glava,vjeruj;)

cijenovni rang je do 3000 eura ako je na strani auto zato i gledam po Švabskim sajtovima
što se tice goriva u to ne gledam gledam da je vozilo automatik i da je ocuvano po mogucnosti ako je benzinac da nije preso vise od 150 000 to su moje kriterije a marka mi ne igra toliku ulogu mislim opet je poželjna VAG grupacija a more i GMC pa cak se ne zalim ni na francuze :lol:
toliko a neznam sta to Avdiju fali jes da je 2.5 al ko ga hebe :lol:

Član
hahahahahhahaha prvi Turcin koji je vozio A4, po Austriji sam ih vidjo samo Mercedes i BMW, A8 vozi 1/100..Inace vade dusu iz auta ja i stari prije desetak godina gledali jednog Mercedesa c klasu 99 godiste super ocuvan sve full i haj stari se raspitivo kaze vozio neki Turcin, covjek odusto posle uzeo Primeru nakon godinu rikne joj motor on zamjeni za 626 zadnje serije eno i dan danas vozi bez problema ja se na Mazdi naucio vozit dusu joj izvadio i pici sto ti je rec japanac :lol::lol::lol: