Prije par mjeseci sam kupio sebi jednog, vrlo kvalitetan auto. Dugo sam trazio i vagao sta uzeti, na kraju sam suzio krug na vw boru i audi a3, audi je dosta kvalitetnije uradjen.. Moj je 2002 god 275000 km na satu (na kilometre pripazi masovno ih vracaju, gledao sam ih par sa po "150000" km u puuno losijem stanju nego ovaj moj) motor zavisi kakav te potrefi tj. kako je odrzavan, nije skup za odrzavati kod mene je isto 74 kw samo da kupujem opet isto auto trazio bi onaj sa 96 kw.. Potrosnja ti se krece po Sarajevu oko 7-8 l normalne voznje, ako te jos nesto konkretno interesuje pitaj
Jesam, otkud znasAko si uzeo kod Keme u Kiseljaku, mora da valja
Inace, super autic, osim problema sa kilometar satom ne znam vise nista da ih muci...i standardne bolje modernih dizelasa
Planiram mk1..na sta najvise da obratim paznju pri kupovini...i zasto mi preporucujes 96kw trosi li on puno kakvo je stanje sa motorima...Znam da strašno drže cijenu, bezobrazno su skupi. Jel planiraš mk1 ili mk2?
Zašto ne bi i A3 bio mk1, kao da Golf polaže ekskluzivna prava na oznaku mk1 ?!
Moj komšija ima A3 ali sa 90KS, prešao je negdje oko 400 000km, nikad nisam čuo da je bilo većih kvarova ili ikakvih kvarova. E sad, je li to pravilo za taj motor ili samo iznimka to ne znam, vjerujem da je i taj od 101KS isto izdržljiv. Ako ništa, rasterećen je bar po omjeru KS/ccm.