RE: Audi A3 1.8T powered by A3M
Kad bi pojam pravog ''tuninga'' bio tako jednostavan, svaki bi papak vozao ''tunirano'' auto..kako moze jedan covjek odraditi sve?? Kako?? Ima li iko ovdje da mi objasni?? Kako jedan covjek moze sam ubaciti turbo, kovane klipove i sve ostalo, podesiti turbinu da radi na npr. 1.8 bar i da to sve pravilno mapira? Kako taj isti covjek moze staviti N2O i uraditi mapiranje istog?? Mozda moze, ali samo to dvoje.Ima li neko da ce reci da taj isti lik moze izliti spojlere, montirati gewinde (po mogucnosti ako je Bosanac napraviti svoj vlastiti, njemu ne treba H&R ili Apex, nedao Bog!!!), presvuci enterijer, uraditi wide-body kit, i jos uz sve to prefarbatu auto u neku ludacku boju, mozda uraditi i flame-ove i tribale. Jos uz to sve, da provede struju za audio, ubaci nekoliko plazmi, nekih 4-5 pojacala i 5 kickera, i ostalo sto ide uz to. I ovdje ce se naci neko da tvrdi da sve to JEDAN SAM covjek moze uraditi??!! Dajte vise molim vas, da su ljudi tako sposobni i svestrani, nebi ni postojali A3M, Hammam, CarAudio i ostale firme koje su namijenjene da taj posao rade kako treba. A usput, i nasa tuning scena je sjajan primjer koliko su ''svestrani'' pojedinci sposobni za ''tuning''..zato se i najvise voza unakazenih dvojcurina (cast izuzecima koji voze kulturno sredjene dvojke i druga auta) i ostala plejada ''tunera'' sa plasticurinama, pijacarskim folijama, naljepnicama tipa Extreme i slicno. Da ne zaboravim i sasjecene opruge sa kojima po cesti pepaju ko kenguri misleci da imaju ''bolide''..