Član
Da osvjezimo temu, auto se voza svaki dan, samo redovan servis i gas
uglavnom, imali smo malu nezgodicu, trenutak nepaznje i jbg, nista veliko, odmah smo to popravili..
windows screen capture
upload images
gif image hosting
onda sam uzeo naslonjac za ruku od golfa 4 i ugradio, pase sve saraf na saraf
photo storage
how to print screen on pc
image host
print screen windows 7
na kraju jedna umjetnicka i jedna s drugom
pic upload
picture share
da napomenem u medjuvremenu sam promjenio ulje i sve filtere i usput nesto mi je lupkalo na rupama, majstor mi kaze na trapu nigdje nema milimetra lufa osim na stabilizatorima i njih zamjenim ali se nista nije promjenilo, primjetio sam da kada je auto ugaseno i kada radim volanom lijevo-desno cuje se neko lupkanje, sumnjam na letvu volana.. gdje u sarajevu ima ono kao kompjuterska provjera trapa da budem siguran sta je nervira me to uzasno..
uglavnom, imali smo malu nezgodicu, trenutak nepaznje i jbg, nista veliko, odmah smo to popravili..
windows screen capture
upload images
gif image hosting
onda sam uzeo naslonjac za ruku od golfa 4 i ugradio, pase sve saraf na saraf
photo storage
how to print screen on pc
image host
print screen windows 7
na kraju jedna umjetnicka i jedna s drugom
pic upload
picture share
da napomenem u medjuvremenu sam promjenio ulje i sve filtere i usput nesto mi je lupkalo na rupama, majstor mi kaze na trapu nigdje nema milimetra lufa osim na stabilizatorima i njih zamjenim ali se nista nije promjenilo, primjetio sam da kada je auto ugaseno i kada radim volanom lijevo-desno cuje se neko lupkanje, sumnjam na letvu volana.. gdje u sarajevu ima ono kao kompjuterska provjera trapa da budem siguran sta je nervira me to uzasno..