Jesam iz sarajeva sam, moguce da si me vidjao po gradu, al sad treba sacekati april pa se opet felge stavadado307 je napisao(la):ma ko lutka, boja 10ka
jesi li iz sarajeva? vidjao sam istog ovakvog cesto dole po alipasinom, extra su mu i felgice i boja i sve, po felgama ga pamtim... ne znam jesi li to ti ili je bas identican...
zatmanio bi ja stakla, al cesto putujem u inostransto s anjim, pa bi me na granicama svaki pute zezali, to je razlog sto nije zatamnjenSchumi je napisao(la):Lijepo auto,samo još malo stakla zatamniti :icon_biggrin:
bigm je napisao(la):Jesam iz sarajeva sam, moguce da si me vidjao po gradu, al sad treba sacekati april pa se opet felge stavadado307 je napisao(la):ma ko lutka, boja 10ka
jesi li iz sarajeva? vidjao sam istog ovakvog cesto dole po alipasinom, extra su mu i felgice i boja i sve, po felgama ga pamtim... ne znam jesi li to ti ili je bas identican...
zatmanio bi ja stakla, al cesto putujem u inostransto s anjim, pa bi me na granicama svaki pute zezali, to je razlog sto nije zatamnjenSchumi je napisao(la):Lijepo auto,samo još malo stakla zatamniti :icon_biggrin:
mariodrag je napisao(la):felge replike jel?
koje su dimenzija, sirina,ET