Član
Novo auto nova tema prodat corrado uplanu bilo uzeti drugog medjutim zbog ovog auta na koji sam igrom sudbine naletio na piku odustanem. Odavno sam već pikirao da bih uzeo sebi a3 1.8t prvestveno radi tog famoznog motora a drugo jer je a3 a ne G4 i tako mi izleti ono bas sto sam trazio a3 1.8t stranac euro 4 40km od mene svajcarac .
E sad podatci
Audi a3 1.8t AUM
Od opreme
Dig klima
El podizači
El retrovizori
Profilisana sjedista
Trokraki volan
Retrovizor sa samo zatamljenjjem(ne radi)
Alu 16ke fabričke
E u planu je bilo
Ubaciti bord
Ubaciti tempomat
Spojler grpeka
Gewinde
Cupra lip
Felge neke 18
Maglenke
I krenuli smo u prikupljanje delova dok je saudijac na carini. Evo koja slika audija. Auto je fabrika živa izgleda sve sem izduva. Zadnji lonac je menjan i komplet grana izgleda da je veći prečnik ako se ne varam.
A sad slike nabavljenih delova
Spojler gepeka
Cupra lip iz ovlastenog
Sat s bordom
Gewindeeee KW sa v6 balans štanglom i stabilizatorima
Ručice borda i tempomata sam kupio samo čekam da dođje auto da odem po njih i odmah da ih montiram. Nastavak teme cim audi dođje s carine
Sent from my iPhone using Tapatalk
E sad podatci
Audi a3 1.8t AUM
Od opreme
Dig klima
El podizači
El retrovizori
Profilisana sjedista
Trokraki volan
Retrovizor sa samo zatamljenjjem(ne radi)
Alu 16ke fabričke
E u planu je bilo
Ubaciti bord
Ubaciti tempomat
Spojler grpeka
Gewinde
Cupra lip
Felge neke 18
Maglenke
I krenuli smo u prikupljanje delova dok je saudijac na carini. Evo koja slika audija. Auto je fabrika živa izgleda sve sem izduva. Zadnji lonac je menjan i komplet grana izgleda da je veći prečnik ako se ne varam.
A sad slike nabavljenih delova
Spojler gepeka
Cupra lip iz ovlastenog
Sat s bordom
Gewindeeee KW sa v6 balans štanglom i stabilizatorima
Ručice borda i tempomata sam kupio samo čekam da dođje auto da odem po njih i odmah da ih montiram. Nastavak teme cim audi dođje s carine
Sent from my iPhone using Tapatalk