AUDI 90 2.3 20V 7A problem

AUDI 90 2.3 20V 7A problem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Imam problem sa navedenim autom, nece da baci varnicu. E sad... treba mi el. shema motora, jer ne znam gde mi se na ECU nalazi koja zica. Ima li neko neki sajt gde bih mogao da pogledam???

Član
kaseljxxx je napisao(la):
skini auto datu, u njoj imas od lokacije komponenti po pinova modula...

Brate, imam Auto Datu 3.24 do 2009 godine, imam Tolerance Datu 2009 i nema ni u jednoj za ovaj motor, mamicu im .... Zato mi i treba neki drugi link gde ima

mozda nesto od ovog pomogne

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2687638
;)

na njihovom forumu probaj naci

Član
elektricar je napisao(la):
mozda nesto od ovog pomogne

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2687638
;)

na njihovom forumu probaj naci

HVALA!!!

Slican mi je problem kao kod ovog lika sa linka.
Prvi problem koji se desio na ovom autu je da mu je pukao zupcanik na razvodniku i ugasio mu se . Razvodnik mu se nalazi na glavi i pokrece ga bregasta. HALL-ov senzor u razvodniku postoji i ispravan je i on samo cita kada je prvi cilindar na paljenju. Za vreme bacanja varnice je postavljen senzor radilice odakle ocitava zasebno za svaki klip.
NAJVECI problem je nastao kada je vlaslin odvezao auto kod "nekog majstora" i taj mu je yebo majku tako sto je na HALL-ov senzor na razvodniku dovodio cas "+" cas "-" i ko zna gde sve i sta je sve radio... al nebitno. Tek je tada auto dosao u moje ruke. Sa novim razvodnikom imam signal na HALL-ovom senzoru pri verglanju, ali to je sve sto imam...
Izvinjavam se na dugom postu, ali lakse je objasnjenje za kolege.

Član
Sve zivo provereno i ne mogu da ga napravim jer mi je crkao ECU, zato i nece da baci varnicu i da taktira dizne.
Znaci, sad imam opet veliki problem.... ne mogu da nadjem ECU kod nas.
Ima li neko od vas, ili mozda znate koga da zovem ili neki broj ako ko zna..... Ja vise ne znam koga da zovem 500 brojeva sam u Srbiji nazvao.

893 906 266 B
893 906 266 BA

Treba mi ovaj prvi, a odgovara i ovaj drugi

Član
zasto ecu ne repariras??? tesko ces ga naci, sam znas koliko je rijedak taj model audia... malo po googlu i nadji tko to radi. puno ti je isplativije! pozz

Član
zasto ecu ne repariras??? tesko ces ga naci, sam znas koliko je rijedak taj model audia... malo po googlu i nadji tko to radi. puno ti je isplativije! pozz

Slao sam ga, ali nisu nogli da ga poprave jer je crkao processor. a drugi ne mogu da nadju

Član
dule-p je napisao(la):

Slao sam ga, ali nisu nogli da ga poprave jer je crkao processor. a drugi ne mogu da nadju

Zazvrsio sam sve. Hvala svima.

Moze LOCK!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.