Član
hvala jaraSchumi je napisao(la):Fin primjerak baš,izgleda dobro očuvan
hvala jaraSchumi je napisao(la):Fin primjerak baš,izgleda dobro očuvan
vlado_jaje80 je napisao(la):dobar dobar.....samo ima ti neki pauk na vratima zadnjim
ArminM je napisao(la):fin audi,i prvi puta sam komentarisao pa cu evo i sada. nisam dugo vidio audija ove serija da ima 4x el podizace recimo i tako. Ovaj tvoj se cini pravo dobar,eto poslusaj raju za te komentare koje ti sugerisu i bit ce jos bolji
Dzeniii je napisao(la):lijep audi,,najvise mi se svidja unutrasnjost,,sacuvaj je u takvom stanju ne diraj nista,ne prljaj nista,,,i cijenit ce se to fino kad ga budes prodavao,,,,,jer tesko je vidjet audija da su mu isti tapacirunzi na vratima kao i sjedista
ArminM je napisao(la):dobro je,sve dok te slusa dobro je,karburator je zajeban,kad se poremeti onda ga je tesko ustimat. Moj drug je u keca golfa ubacio motor kao sto je tvoj,iz audija kao kod tebe. prethodno je imao 1,8 golfov,i kaze mi da je razlika u potrosnji dosta primjetna,onaj golfov mu je vise trosio.Ja sam vozao sa audijevim motorom,pravo fino ide,nisam mogao da ocijenim kolika je potrosnja,ali je raskidalo golfa,,stvarno dobar odziv na gas ima
hvalaedo_benz je napisao(la):nisam dosad komentarisao garazu,audi je pravo fin,sto se tice zečeva jesil ih makar potrpao u gepek
edo_benz je napisao(la):haha to se on bacio pod auto,mozda im se audi svidja za brzu smrt polako jbg