Radilo se ovih dana punom parom, da se auto registruje, izmijenjao sve sto je trebalo na ovjesu, a Bgmi je zapusteno auto bilo, tipicno za auto koje uzmes od sarajevskih wannabe trkacha. Sad je auto full tehnici ispravno, i ulje i filteri svi izmijenjani, naravno, filtera zraka nije bilo nikako, a ostali nisu zamijenjeni od kraja rata, vratilo se svih 128kW pod haubu, kocnice vise ne blokiraju i koce kad treba da koce
Sexy ass
nazad ukinute sve oznake, lajsna u boju auta lakirana, kao i ova izmedju stopki gdje treba da ide tablica koje nece jos dugo da bude tu. Lajsne sa strane ukinute. Kupio 17ke, gume Bridgeston 214/45 r17 ja zadovoljan, nekad cu i distancere staviti.
Uglavnom, auto je tehnicki ispravno i jucer trebao da ga registrujem no papire koje su mi rekli prije 2 mjeseca da spremim sad ne vaze, sad mi traze isto sve, potvrdu o izgubljenoj tablici aali ovjerenu u MUP-u u Trebinju. Registracija auta u Kaknju je uvijek problem jer jedna debela kucka sjedi u fotelji vec 35 godina i *ebe posten narod. Tako da audi ide u garazu do daljnjeg, nemam vise zivaca sa njom se borit, cekam nju da umre i profesora mikrobiologije pa da i fax zavrsim.
Do tada, ev par slika kako auto sad izgleda.