ATELNATOR na benzincu

ATELNATOR na benzincu

Zanima me slijedeće prije mjesec dva kad stanem autom u ler dakle kad se nevozi počela mi se palit lampica od aku cim stisnem gas ugasi si pustim opet se upali.Bio sam kod elektičara mjenjo mi je regler i sve je bilo ok...Sada u zadnje vrijeme opet se počme da žmirka lampica od aku isto u leru al skroz manje i cim upalim svijetla ili grijanje ugasi se cim sve pogasim opet se pali...sta treba mjenjat sto se njega tice jos sta sve ima u njemu da moze oticu unaprijed hvala (auto je golf 2 benzinac)

dadao_style je napisao(la):
Zanima me slijedeće prije mjesec dva kad stanem autom u ler dakle kad se nevozi počela mi se palit lampica od aku cim stisnem gas ugasi si pustim opet se upali.Bio sam kod elektičara mjenjo mi je regler i sve je bilo ok...Sada u zadnje vrijeme opet se počme da žmirka lampica od aku isto u leru al skroz manje i cim upalim svijetla ili grijanje ugasi se cim sve pogasim opet se pali...sta treba mjenjat sto se njega tice jos sta sve ima u njemu da moze oticu unaprijed hvala (auto je golf 2 benzinac)

regler dioda stabilizator, i diode u mostu njih ima sest, tri plusne i tri minusne........... gdje si kupio regler??? uzmi malo kvalitetniji multimetar po mogucnosti FLUKE i mjeri napon kad radi auto pa onda pali potrosace i vidi kako se ponasa,....... mozda ti nevalja remenica ili remen???

ULOŽAK BRAVE probijo struju i palila se lampica u to sam najmanje sumnjo ni sad mi nije jasno kakve veze ima lampica od aku sa uloskom brave sad je ok bio sam kod elektičara