Član
VR6Boki je napisao(la):Golf, zbog 5 GTI i R32![]()
Golf VI , na njega sam mislio
VR6Boki je napisao(la):Golf, zbog 5 GTI i R32![]()
SamiRX-8 je napisao(la):Ja ne znam da se nova Astra pocela prodavati, ja ne znam da ima neki novi Focus osim ovog zadnjeg koji se moze naci. Dakle poredite Golf VI i novi Megane koji je izasao poslije Golfa VI. No ako je vec tako, realno gledajuci, Megane, Astra, Focus, Golf... Kada bi bila rijec o top verzijama, onda Focus RS bez razmisljanja...
Vernes_AMG je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Ja ne znam da se nova Astra pocela prodavati, ja ne znam da ima neki novi Focus osim ovog zadnjeg koji se moze naci. Dakle poredite Golf VI i novi Megane koji je izasao poslije Golfa VI. No ako je vec tako, realno gledajuci, Megane, Astra, Focus, Golf... Kada bi bila rijec o top verzijama, onda Focus RS bez razmisljanja...
jbg , nisu mogli svi isti dan izaci al et tu su negdje svi :icon_smile:
SamiRX-8 je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Ja ne znam da se nova Astra pocela prodavati, ja ne znam da ima neki novi Focus osim ovog zadnjeg koji se moze naci. Dakle poredite Golf VI i novi Megane koji je izasao poslije Golfa VI. No ako je vec tako, realno gledajuci, Megane, Astra, Focus, Golf... Kada bi bila rijec o top verzijama, onda Focus RS bez razmisljanja...
jbg , nisu mogli svi isti dan izaci al et tu su negdje svi :icon_smile:
Jesu oni svi ista klasa i to, ali ostadose Ford i Opel sa starim modelima, nema tu vecih razlika, ali bit ce testova kompaktne klase, pa se radujem tome![]()