Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Rekao sam ti da je auto ispao extra svaka cast jos samo neke fele cool nabaci i to je to a ko ti ja tako lijepo slikao auto i sam ga nebi bolje uslikao
predobro,super je prednji kraj ispao nema sta ....motorizacija je za pozeljeti , jedino sto fali,....a 100% i tebi ...... neke masivnije felge da sve ovo dodje do izrazaja , svaka cast za auto,samo naprijed
bas je dobro legao ovaj branik, istina da ona mrezica i nije nesto, bar preko slika i ne izgleda nesto posebno, ali sta je tu je, branik je dobar, sto jest jest, ova joj boja lezi samo tako
gledao sam ti garazu i uopste se ne sjecam tvog golfa,a kamoli da sam ti nudio zamjenu...sto ne znaci da nisam, mozda sam upitao,ali da sam ti dosadjivao 5-6 puta valjda bi se sjetio... :lol:
farovi su ispolirani odavno i komplet auto ali nisam bio tu pa nisam stavljao slike,napravljen je jos jedan branik za betonku kabrio iz bl i smontirarn cuci kao saliven :icon_biggrin:...
sutra slikanje i kacim odmah