Astra "postavljane" auspuha?

Astra "postavljane" auspuha?

ne bi to smece od audia i tako stavljao , sto se tice izduva extra si odradio i sa ovom forom sa difuzorom , a Shelby nemoj da kuhas za felge ti to namjerno jel :D

hvala na slikama extra su

Član
Little Dragon je napisao(la):
ne bi to smece od audia i tako stavljao , sto se tice izduva extra si odradio i sa ovom forom sa difuzorom , a Shelby nemoj da kuhas za felge ti to namjerno jel :D

hvala na slikama extra su

ja?!
ma jok,samo me interesuje kako bi ti ove felge stajale :D :lol:

soffa super slike ;)

Član
haha ma mogao si i 20 pa da bude ko HAMER..za nju su 17 ili 18 max ali agresivne kao sto bucky rece...a i ti najbolje znas svoj stil ovo su samo nagadjanja....sretno u daljim radovima...;)

hvala drug ako me prenese idu 19"ske nadam se da nece opet trosak , a s kojeg je auta ovaj difuzor sto si mi stavio da ga malo bolje pogledam da vidim jel izvodljivo svidja mi se

Član
druze sva je sa audija rs5 a sve je izvodljivo mislim da bi se moglo nesto uraditi ovako jer i meni se svidja sa dva uspuha sa strane....;)

Član
koji je promjer sarafa na astri ako budem naletio na kakve 18 ili 19 da ti javim.:icon_smile:

18ske su vec na autu a 19ske ima prijatelj Serial ako me prenese njih cu kupiti , u pitanju su dotz hanzo al et ako bude kakvih zanimljivih modela javi , 5x110

Član
hehe neka baa a jel de bolje je meni da se ja drzim VW...al ipak nekad pozelim uraditi i ovakve stvari.....:icon_smile: