dule-p je napisao(la):Pre par dana mi je drugar imao problem sa istim autom, samo mu nije srkla mehanika nego elektronika bosch pumpe. Nasli smo drugu a njegovu smo uspeli napraviti. Ako je kod tebe problem elektronika, pitacu ga koliko da proda tu sto ima pa cemo je lako spremiti za Sarajevo.
ja danas pitao u opelu dole na alipasinom,cini mi se berlijeta,kazu ljudi 3,4 hiljade nova pumpaantrax je napisao(la):Oko 300-350 KM je reparacija... nazovi Aida u Zenici i pitaj tačno... reće ti cijene svega unaprijed... mislim da je nova oko 800 KM, jaran mi je kupovao, ne sjećam se cijene tačno... probaj, ništa te ne košta...
pozz.
asmir sa je napisao(la):ja danas pitao u opelu dole na alipasinom,cini mi se berlijeta,kazu ljudi 3,4 hiljade nova pumpaantrax je napisao(la):Oko 300-350 KM je reparacija... nazovi Aida u Zenici i pitaj tačno... reće ti cijene svega unaprijed... mislim da je nova oko 800 KM, jaran mi je kupovao, ne sjećam se cijene tačno... probaj, ništa te ne košta...
pozz.
antrax je napisao(la):asmir sa je napisao(la):ja danas pitao u opelu dole na alipasinom,cini mi se berlijeta,kazu ljudi 3,4 hiljade nova pumpaantrax je napisao(la):Oko 300-350 KM je reparacija... nazovi Aida u Zenici i pitaj tačno... reće ti cijene svega unaprijed... mislim da je nova oko 800 KM, jaran mi je kupovao, ne sjećam se cijene tačno... probaj, ništa te ne košta...
pozz.
Nazovi Aida, Džambo Servis Zenica... svaki dan rade od 8 do 17. Pitaj, ništa ne košta... sem teletonskog računa marka