Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Vjerovatno si radio magnet tu piše u zaključku šta ti je sa koljena, a ta operacija ko operacija beze vjerovatno si i gledao...aj napisat ću ti još koju na godišnjem sam inače bi se vrzmap po tim salama
Ne volim gledati ni kad mi grlo doktor pregleda,a pogotovo to,uspavali su me :lol: Napisi brate sta si ti radio,kako je isao oporavak i to malo,da ubijem ove dosadne dane. Gore je ovo lezanje s gipsom nego operacija i to:icon_mad:
Ne volim gledati ni kad mi grlo doktor pregleda,a pogotovo to,uspavali su me :lol: Napisi brate sta si ti radio,kako je isao oporavak i to malo,da ubijem ove dosadne dane. Gore je ovo lezanje s gipsom nego operacija i to:icon_mad:
Trebo si uzet slinalnu anesteziju, pa gledat dok on igra stejšena po tvom koljenu, sala naravno.
Dok sam radio ponekad po sali gledao sam par operacija nis opasno, samo dobrog doktora naci i no sikiriki, aServis ti moze detaljnije opisati on je odma do doktora