ammel Član 17.03.2011 #3.796 ovo je prviše i za show car: isto da je pur pjenom unutra ovo 'mlatio' :lol::lol:
scorpio Član 17.03.2011 #3.798 dule-p je napisao(la): Ne daj Boze da ti ovde neko uleti sa usisivacom, nebi ga pola imalo Kliknite za proširenje... prejak komentar :lol::lol::lol::lol:
dule-p je napisao(la): Ne daj Boze da ti ovde neko uleti sa usisivacom, nebi ga pola imalo Kliknite za proširenje... prejak komentar :lol::lol::lol::lol:
buki_pit Član 17.03.2011 #3.801 pa zar je moguce ??? hahhahaha kakav idol ovog nece zadugo niko preci u anti-tuningu
tibor987 Član 17.03.2011 #3.803 Holi fak, ovaj se smatra anti tuningom medju anti tuning sekcijom :icon_eek: Ko bi se jos sjetio staviti dva srednjetonca u prednji branik :icon_eek::icon_eek:
Holi fak, ovaj se smatra anti tuningom medju anti tuning sekcijom :icon_eek: Ko bi se jos sjetio staviti dva srednjetonca u prednji branik :icon_eek::icon_eek:
beZZa Član 17.03.2011 #3.808 Samo me zanima kako ovaj na sivoj trojci otvara gepek od ovog spojlera :lol:
Mrva Član 17.03.2011 #3.809 bez uvrede al kad vidim ova auta na HR tablama samo se iznerviram beze na jednom HR forumu sam nekad imao davno raspravu kako samo u Bosni ima fus tuninga a vidi njih :icon_mad:
bez uvrede al kad vidim ova auta na HR tablama samo se iznerviram beze na jednom HR forumu sam nekad imao davno raspravu kako samo u Bosni ima fus tuninga a vidi njih :icon_mad:
Skrabo Član 17.03.2011 #3.810 Franki je napisao(la): Pola auta što sam vidio uopće ne spada u ovu temu. Pozz Kliknite za proširenje... slazem se u potpunosti ..ali ima i dosta primejra za ne daj boze :lol: :lol:
Franki je napisao(la): Pola auta što sam vidio uopće ne spada u ovu temu. Pozz Kliknite za proširenje... slazem se u potpunosti ..ali ima i dosta primejra za ne daj boze :lol: :lol: