erol_brcak Član 28.05.2009 #947 Joj kad god vidim ovog mecka-bimmer crx-a nesto me stisne u stomaku,***** ti kad Bogo dragi da kretenima ono za sto bih ja pojeo govno A volvo-dildo je jbg,Lexington in da house
Joj kad god vidim ovog mecka-bimmer crx-a nesto me stisne u stomaku,***** ti kad Bogo dragi da kretenima ono za sto bih ja pojeo govno A volvo-dildo je jbg,Lexington in da house
T TAXI Član 29.05.2009 #950 zenicafreak je napisao(la): /thpix.php] [/URL] Kliknite za proširenje... kad ga je radio pio je JÄGERMEISTER
zenicafreak je napisao(la): /thpix.php] [/URL] Kliknite za proširenje... kad ga je radio pio je JÄGERMEISTER
sandi_azra Početnik 29.05.2009 #951 ovaj ford je dobar kakvi ima ..i nije mi bas za anti tuning ..jedina mana one skrge po haubi i sa strane:lol::lol:
ovaj ford je dobar kakvi ima ..i nije mi bas za anti tuning ..jedina mana one skrge po haubi i sa strane:lol::lol:
G GoPlay 29.05.2009 #952 edo_16v je napisao(la): Lubenicar Kliknite za proširenje... hahaha ja karpuzara... hahahahha
budaletina Početnik 02.06.2009 #956 ovo treba da bude kaznjivo upropastit auto stvarno :icon_confused:
mirzaa3 Član 03.06.2009 #959 Pogledajte na gepeku sta pise..sorry za kvalitetu..jaka svjetlost, a mob je..iako je 5 mpx klincu nevalja..
Pogledajte na gepeku sta pise..sorry za kvalitetu..jaka svjetlost, a mob je..iako je 5 mpx klincu nevalja..