Sina Član 04.02.2009 #723 vlatko_baba je napisao(la): Kliknite za proširenje... Ovog treba streljati... Ovako cu ja nesto morati napraviti, bas mi je falilo inspiracije za body kit....:lol:
vlatko_baba je napisao(la): Kliknite za proširenje... Ovog treba streljati... Ovako cu ja nesto morati napraviti, bas mi je falilo inspiracije za body kit....:lol:
adi187 Član 04.02.2009 #724 Covjek nije mogao kupit Golf 3 pa uzeo samo karambolke na golf dva , polako jos nova sasija i par stvari i eto ga vec na Golf 2,5 ! hehe
Covjek nije mogao kupit Golf 3 pa uzeo samo karambolke na golf dva , polako jos nova sasija i par stvari i eto ga vec na Golf 2,5 ! hehe
erol_brcak Član 04.02.2009 #725 ovaj audi je vec bio,ali to ne znaci da i dalje nije strava i uzas,fuuuuj pa to je za nepovjerovat da ima likova sa toliko neukusa. A ovaj opel "cetvroka",jaaao mama
ovaj audi je vec bio,ali to ne znaci da i dalje nije strava i uzas,fuuuuj pa to je za nepovjerovat da ima likova sa toliko neukusa. A ovaj opel "cetvroka",jaaao mama