Hidraulic Član 21.02.2012 #5.131 OmO je napisao(la): Ne vidim ovdje anti-tuning, samo sto su prevelike felge Kliknite za proširenje... Takođe. :icon_confused:
OmO je napisao(la): Ne vidim ovdje anti-tuning, samo sto su prevelike felge Kliknite za proširenje... Takođe. :icon_confused:
bmwscaner Član 21.02.2012 #5.132 od ovoga da se napravi ono isplasticareno govno eto zasto je anti, kad netko uzme nesto savrseno i drka po tome u balkanskom stilu
od ovoga da se napravi ono isplasticareno govno eto zasto je anti, kad netko uzme nesto savrseno i drka po tome u balkanskom stilu
Solomaher Član 22.02.2012 #5.138 dzinn16v je napisao(la): vidi BBS-ica na ruglu od jette Kliknite za proširenje... Na autu najvrednije....hm...pa felge :lol:
dzinn16v je napisao(la): vidi BBS-ica na ruglu od jette Kliknite za proširenje... Na autu najvrednije....hm...pa felge :lol:
Anais Član 22.02.2012 #5.139 Ma auspuh na a4 je najjaci ubjedljivo hahahaha, vaz dan mi u glavi ova slika :lol:
Anais Član 22.02.2012 #5.145 Boja milion, od instrument table, ventilacije,siceva,tapacirunga haha U prevedenom znacenju... PALI I VOZI ! Auuu al sam ih danas izrovio hahaha opet polo
Boja milion, od instrument table, ventilacije,siceva,tapacirunga haha U prevedenom znacenju... PALI I VOZI ! Auuu al sam ih danas izrovio hahaha opet polo