Početnik
nemoj tako svi su ovde kul spusteni i zatamnjeni ,uzaludnog truda i para ulozeno kolko hoces.....
BMW 316i 90god je napisao(la):Imam ovdje postaviti jednog ljubicastog(pin,roza vec koja je )keca farban sprejom iz Vogosce :lol:
Samo da ga po danu ufatim a ofirno mi slikati a znam lika, dobar s njim :lol:
emir_89 je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):Imam ovdje postaviti jednog ljubicastog(pin,roza vec koja je )keca farban sprejom iz Vogosce :lol:
Samo da ga po danu ufatim a ofirno mi slikati a znam lika, dobar s njim :lol:
a boja mu izblijedila ko da je temperama farbano, pa poslije ga potrefila 2-3 dobra pljuska jucer ga vidjoh ispod ksc-a :icon_biggrin:
Mediteran je napisao(la):jel ovaj na nekom tefericu slikan :lol::lol::lol:
vidi boja na autu :lol: felgi ahaha jel ovo neka lada ili sta je :icon_question:
p.s. mozda bi mu ovaj vezni lim popravio stvar
Nekome vjerovatno moze , meni je :smajli18:dellas je napisao(la):Ovo je po meni anti tuning, znaci ulozeno je para i tuning je, ali daleko bilo da se ovo nekome moze svideti...
s1ck je napisao(la):da ne stavljam slike...
http://www.pik.ba/artikal/1614136/vw-polo-tuning-/
Ako je dobro uradjen 99 posto auta na forumu bi mu na brdu kad bi se potrkali vidjeli guzicu i to samo malo na startu.Porschefan je napisao(la):Ovog Fiata 128 ste stavili u antituning :icon_eek: :icon_eek: :icon_question:
Stvarno su genijalci i oni koji ga ismijavaju i onaj tko ga je stavio... :icon_rolleyes:
To je auto pripremljeno za brdske trke, nije nešto konkurentno ali je pravim znalcima atraktivnije od 90% auta na forumu...