SamiRX-8 Član 20.03.2008 #377 RCat je napisao(la): e ovo je pravo auto za mace ^^ Kliknite za proširenje... Jeste, ali za ovo ti treba 10 slobodnih mjesta da ga parkiras
RCat je napisao(la): e ovo je pravo auto za mace ^^ Kliknite za proširenje... Jeste, ali za ovo ti treba 10 slobodnih mjesta da ga parkiras
tibor987 Član 20.03.2008 #378 RCat je napisao(la): Kliknite za proširenje... Nema dalje, ovo mi je genijalna ideja
FCRS Član 20.03.2008 #380 unikatni kadet... Ovo mu je mozda vazdusna kocnica,digne spojler i stane! :icon_idea:
bmwscaner Član 21.03.2008 #384 RCat je napisao(la): ovaj pink ned gledati u se.. hahaha... Kliknite za proširenje... SeEn_BoSs je napisao(la): Kliknite za proširenje... zasto je ovo anti tuning kolko vidim ovo je brabusova 124-orka sa malo prepravljenim prednjim branikom do sad sam samo jednu vidio na BiH tablicama
RCat je napisao(la): ovaj pink ned gledati u se.. hahaha... Kliknite za proširenje... SeEn_BoSs je napisao(la): Kliknite za proširenje... zasto je ovo anti tuning kolko vidim ovo je brabusova 124-orka sa malo prepravljenim prednjim branikom do sad sam samo jednu vidio na BiH tablicama
Liga Legend 21.03.2008 #385 Prosto ne mogu da vjerujem kako ljudi za svoje pare naprave ruglo od auta... :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Prosto ne mogu da vjerujem kako ljudi za svoje pare naprave ruglo od auta... :icon_mad::icon_mad::icon_mad: