Član
phantom je napisao(la):nedzadr je napisao(la):Meni ovaj golf uopste nije los,a prozivaju ga i na drugim forumima
teskiiiii anti tuning
Ne znam brate,bruka je ulozena u ovo,siguran sam. :icon_biggrin:
phantom je napisao(la):nedzadr je napisao(la):Meni ovaj golf uopste nije los,a prozivaju ga i na drugim forumima
teskiiiii anti tuning
nedzadr je napisao(la):phantom je napisao(la):nedzadr je napisao(la):Meni ovaj golf uopste nije los,a prozivaju ga i na drugim forumima
teskiiiii anti tuning
OggyBoy je napisao(la):nedzadr je napisao(la):phantom je napisao(la):nedzadr je napisao(la):Meni ovaj golf uopste nije los,a prozivaju ga i na drugim forumima
teskiiiii anti tuning
Što ne mora značiti i da je u pravom smjeru uloženo.
zen_3dom je napisao(la):stayle auto, tako da ovo za vecinu je at, ali auto je sredjeno samo tako, to sto smo mi premoderni pa nam se ne svidja (kao ni meni licno) ne mora znaciti da je fakat fula, sto se tice stayla kladim se da dobro prolazi
zen_3dom je napisao(la):stayle auto, tako da ovo za vecinu je at, ali auto je sredjeno samo tako, to sto smo mi premoderni pa nam se ne svidja (kao ni meni licno) ne mora znaciti da je fakat fula, sto se tice stayla kladim se da dobro prolazi
adi187 je napisao(la):zen_3dom je napisao(la):stayle auto, tako da ovo za vecinu je at, ali auto je sredjeno samo tako, to sto smo mi premoderni pa nam se ne svidja (kao ni meni licno) ne mora znaciti da je fakat fula, sto se tice stayla kladim se da dobro prolazi
Rado bi ja ovo vozio bolje i ovako nego fabricko a kad bi licno radio normalno da ne bi ovako al par detalja promijenit i dobar bi bio ...kakvog je cirkusa kod nas bilo na stayl takmicenjima ovo bi garant pehar odnijelo