ArminM Član 17.12.2010 #2.987 zesci cuner, kad se sjetim da sam ja ko prije nekoliko godina zbog ovakvih spinera mogao krivicnu prijavu zaradit:lol::lol::lol::lol:
zesci cuner, kad se sjetim da sam ja ko prije nekoliko godina zbog ovakvih spinera mogao krivicnu prijavu zaradit:lol::lol::lol::lol:
MTR Član 17.12.2010 #2.989 :lol::lol::lol: divi bendjole hahaha , ja ako ga vidim gdje predat cu mu rahmet
N nenad 17.12.2010 #2.990 Evo od mene par slika unikatne Fieste, sutra ga uslikam i sa zadnje strane, i bocno da se fino vide ovi "pragovi"
Evo od mene par slika unikatne Fieste, sutra ga uslikam i sa zadnje strane, i bocno da se fino vide ovi "pragovi"
Amer_89 Član 18.12.2010 #2.996 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jos mu fali retrovizor na drugoj strani Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jos mu fali retrovizor na drugoj strani Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
pioneer_09 Administrator 18.12.2010 #2.997 ovakve ljude sto urade ovako nesto sa auta treba streljati.... cccc...
Shelby Član 18.12.2010 #2.998 MTR je napisao(la): Vette C5 lici na .............boga ti pitaj Kliknite za proširenje... pokusaj Pagani Zonde :lol:
MTR je napisao(la): Vette C5 lici na .............boga ti pitaj Kliknite za proširenje... pokusaj Pagani Zonde :lol: