mtopic je napisao(la):Samo 402 metra ... u styling se razocarao maximalno ... semafor jedini ne laze ...
bmwscaner je napisao(la):pa odvozit ce se stogod jos da ima kakva klasa TURIST to bi mi dobro doslo
Iceman je napisao(la):Gledam ove statistike i ne mogu da ne komentarisem, znaci do sada vise od pola raje 57,47% su posmatraci i to postujem jbg i ako svi ovdje volimo ovaj sport nismo u mogucnosti da se bavimo sa njim al kada su u pitanju neke rasprave ili neciji projekat u prvom su redu da pljuju po tome( ne mislim na sviju nego na pojedince). Probajte malo u buduce da budete sporiji na tastaturi i vise da postujete tudji rad i trud bilo kakav on da bio.
Pozdrav!
Iceman je napisao(la):Gledam ove statistike i ne mogu da ne komentarisem, znaci do sada vise od pola raje 57,47% su posmatraci i to postujem jbg i ako svi ovdje volimo ovaj sport nismo u mogucnosti da se bavimo sa njim al kada su u pitanju neke rasprave ili neciji projekat u prvom su redu da pljuju po tome( ne mislim na sviju nego na pojedince). Probajte malo u buduce da budete sporiji na tastaturi i vise da postujete tudji rad i trud bilo kakav on da bio.
Pozdrav!
Pozdrav!
eddo je napisao(la):Iceman je napisao(la):Gledam ove statistike i ne mogu da ne komentarisem, znaci do sada vise od pola raje 57,47% su posmatraci i to postujem jbg i ako svi ovdje volimo ovaj sport nismo u mogucnosti da se bavimo sa njim al kada su u pitanju neke rasprave ili neciji projekat u prvom su redu da pljuju po tome( ne mislim na sviju nego na pojedince). Probajte malo u buduce da budete sporiji na tastaturi i vise da postujete tudji rad i trud bilo kakav on da bio.
Pozdrav!
madzide ti znas bolje od svih nas da je fond nagrada u odnosu na ulozeno ne da je premal nego je ispod svih mogucih ocekivanja .... mozda kad bi se malo poradilo na tom da bi imali i vise ljudi koji ce se ozbiljno posvetit ovom sportu .... ah a da ne spominjemo da nemamo strucnih sudija uopste ni u jednom od 3 vrste sporta (doduse za race jedino nisam siguran al za dB i styling 100%) ....