Član
Ucio bivsu da vozi dao joj auto nizbrdo im mozda 3-4 KM da uci drzt pravac i da koci teba drzala kocnicu citavim putem kad smo stali na ravnicu pusi se iz diskova spalila i njih i plocice.
Podsjeti to mene na jedan moj slucaj
Polozio ja tek vozacku, i sada normalno nisam imao nikakvu rutinu kao vozac, znaci pocetnik u pravom smislu.
Tako jedne prilike sjednem u auto da se odvezem do trgovine, i ajde vozim ja ali i primjetim da mi nesto golf ne vuce bas kako bi trebalo.. Zanemarim ja to, opalim po gasu i ko ga yebe.
Kada sam stigao do trgovine i izasao van, osjetim ja nesto smrdi, ujeda za nos .
Pogledam zadnje tockove a oni samo sto se nisu zapalili, pusi se iz njih. Vreli da felge ne mozes dotac. Vratim se u auto i vidim da mi je rucna bila malo zategnuta (mozda na drugom zubu) a signal na tabli mi nije radio. Unistio pakne totalno.
A sto se cura tice, nikad se nisam plasio dati nekoj da vozi Sigurniji sam nekoj curi dati volan pa neka je i pocetnik nego nekom liku koji ce umislit da je vozac.
Sa jednom sam izlazio a imao sam obicaj popit koje pivce vise kada izadjemo, i odmah ona uzme kljuceve jos dok sjedimo i posle odveze nas kuci
Poslednja izmena: