marko_bih Početnik 08.01.2011 #18 ma dobro ja sam dobio takav dojam a da je terenac nije a da je ko kamion jest i bice bolji nekad al meni trenutno nema boljeg tako da jebat ga :lol: zivli
ma dobro ja sam dobio takav dojam a da je terenac nije a da je ko kamion jest i bice bolji nekad al meni trenutno nema boljeg tako da jebat ga :lol: zivli
adeemir Član 08.01.2011 #19 da je najbolji,,neznam jer nisam ga probao al je definitivno najljepsi terenac..
basinac Član 08.01.2011 #20 Što jest jest, fakat je perverzija, al za mene BMW X5 vrh svih auta, to je moj ukus, možda je ovaj bolji, al za mene nema boljeg od X5
Što jest jest, fakat je perverzija, al za mene BMW X5 vrh svih auta, to je moj ukus, možda je ovaj bolji, al za mene nema boljeg od X5
todorovic Član 08.01.2011 #22 Audi ispred BMW i Mercedesa, ma dajte, dok ne zaruci BMW-ov 4.4 twin turbo ili ML 63 AMG dzaba mu i W16 TDI da pravi...
Audi ispred BMW i Mercedesa, ma dajte, dok ne zaruci BMW-ov 4.4 twin turbo ili ML 63 AMG dzaba mu i W16 TDI da pravi...
marko_bih Početnik 09.01.2011 #24 a dobro svako ima svoje ukuse i o tome se nemoze raspravljat samo kazem da je meni osobno Q7 vrh