xxfmanxx je napisao(la):amri svaka cast, a svaka cast i bilo kojem bosancu i hercegovcu koji se uspije probit u svijetu na ovaj nacin.
a sto se tice ovog svabe protiv francuza, ja bi to ovako formulisao: svabe uvjek idu na sigurno i uvjek "zadovolje" ono sto se trazi od njih, al francuzi imaju inovativnost, e sad realno nekad naprave fulu, pa useru i sefa i stanicu, sto bi se reklo, al zato kad ubodu, onda ga bas ubodu ono maksimalno. e sad neko se voli utopit u masu, a neko voli da je drugaciji od ostalih, to je tako uvjek bilo i tako ce ostat. nema potrebe za svadju i vrijedjanje. :icon_biggrin:
kavaz je napisao(la):neki ne vide dalje od svog nosa izgleda :icon_rolleyes:
emsho21 je napisao(la):http://s2.desktopmachine.com/pics/MB_SLK-55_3001_1024x768.jpg
kad citroen nesto ovako napravi onda cemo se raspravljati
emsho21 je napisao(la):citroen ni za 100 godina nece moci sa njemackim proizvodjacima,a pogotovo sa mercedesom i sto se tice dizajna i kvalitete.pa valjda mi balkanci znamo da je mecka mecka
znaci i oni stari hrdjavi merc je bolji od najboljeg citroena sve si gore napisao:lol::lol:emsho21 je napisao(la):kavaz je napisao(la):neki ne vide dalje od svog nosa izgleda :icon_rolleyes:
ako mislis na mene,
vidim ja dalje ,razumijem sve ali da citroen bude bolji od bilo kojeg mercedesa pa to je smjesno :icon_smile: