Amortizeri ili Gewinde

• Začetnik teme GoPlay
  • Datum pokretanja

Amortizeri ili Gewinde

• Začetnik teme GoPlay
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
G

GoPlay

zanima me odnos cijena Amoritezeri ili gewinde... nesto na autu moram mijenjati jer mi sadasnji amortizeri totalno otisli.
Promjena 4 amortizera monroe 500KM sa ugradnjom
e sad koliko kostaju gewinde u odnosu na amortizere i gdje bih mogao potraziti npr bilsein amortizere (one su kao kvalitetne jer se ne razumijem u to).

IGY

Član
ja sam istu nedoumicu imao, i amortizeri me kostali oko 520 a gewinde me izasle skoro duplo ;)
ali zato sreci nema kraja od kad sam ih navrno :cool:

G

GoPlay

IGY je napisao(la):
ja sam istu nedoumicu imao, i amortizeri me kostali oko 520 a gewinde me izasle skoro duplo ;)
ali zato sreci nema kraja od kad sam ih navrno :cool:

Koju razliku si postigao? U cem je razlika?

IGY

Član
razlika je u stabilnost, dosta veca stabilnost na cesti narocito po krivinama = sigurnost naravno
auto je malo kruci, ali opet udobnost nije puno pobjegla,
i naravno kad je ljeto spustim ga do poda, kad dodze zima ili trebam negdje ici na put gdje je cesta kvrgava dignem i lagano

G

GoPlay

IGY je napisao(la):
razlika je u stabilnost, dosta veca stabilnost na cesti narocito po krivinama = sigurnost naravno
auto je malo kruci, ali opet udobnost nije puno pobjegla,
i naravno kad je ljeto spustim ga do poda, kad dodze zima ili trebam negdje ici na put gdje je cesta kvrgava dignem i lagano

Znam vidjam ti ibizu ovdje kod ove pekare malta .. cesto stanem pa "smekam"...
Ovo auto bas luxuz dodje.. haha
Sad da mi treba neka stabilnost pretjerana .. ne treba slab je meni motor. max 170-180 na ravnom. tako da.. otprilike ide brzina do 130.
Lijepo je vidjeti auto malo odignuto od ceste :D
Koliko traju gewinde? Amortizeri dobjam garanciju 2g ako se ne varam. stari evo pricao hoce Monroe da stavlja ?! :S

zavisi od kvaliteta isto kao i kod obicnih amortizera...
cijene variraju od 600 -1600KM,necemo se sada svadjati koje su najbolje,al kako njemac kaze" ...ako neznas sta je dobro,uzmi sta je skupo..."
kod mene su gewinde i prezadovoljan sam,jer su golfovi inace nevozivi po krivinama,pogotovo oni koji nemeju ESP,ali sa gewindama sam agilan ko s kartingom....mada je ipak kod mene pogon slab(1.4 16v) ali nije ti to ni bitno toliko kada ulazis sa 120 u krivinu...ukocenog lica od stalnog osmjeha... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.