alu felne pomoc

alu felne pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kupio bih alu felne 15" sa modela vts i stavio na obican saxo 1.4....pronasao sam ih i sve, ali me zanima da li trebaju neki distanceri da se stavljaju ili odgovaraju fabricki? hvala:D

To ti zavisi od sirine felne ako ti kaci za rub ili amortizar tad moras staviti distancere,
postavi ih pa provjeri na mjestu ima li prostora i koliko:icon_eek:

Član
Kontam, kontam....Ali moram ici 200km bzv ako ne odgovaraju, jer se felne nalaze 100km od mene,a covek sto prodaje ne zna dal to odgovara....U krajnjem slucaju i da ne odgovara, ti distanceri nisu skupi?

Uzmi ti felne ako je cijena povoljna a distanceri su negdje oko 50-60 €
Probaj same felne pa ako nemoze uzmi distancere svakako naci ces resenje;)

Član
Pa ja mislim da je cena povoljna 150e bez guma 4 original citroen vts felne 15"...tako da cu uzeti...hvala na savetu

Član
u mene rođak ima citroen saxo 1.6 16V VTS originalne VTS felge i ima na sva cetiri tocka originalne distancere mislim da su po 16mm debljine napominjem sve je original...

Član
mario05 je napisao(la):
u mene rođak ima citroen saxo 1.6 16V VTS originalne VTS felge i ima na sva cetiri tocka originalne distancere mislim da su po 16mm debljine napominjem sve je original...

Aha znaci ipak idu distanceri....nista pitacu lika daje li njih uz felne,jer je on dovezao engleza pa prodaje delove...

Član
Kaze prodavac, nema nikakvih distancera na tom autu stoje normalno...fabricki...valjda ce moci i kod mene, isti je to auto samo ima one sire rubove i branike...

Član
ma vjerovatno, tj. 99% ce ti moci i bez distancera. dosta raje stavlja distancere iskljucivo radi vizuelnog efekta...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.