Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kupio bih alu felne 15" sa modela vts i stavio na obican saxo 1.4....pronasao sam ih i sve, ali me zanima da li trebaju neki distanceri da se stavljaju ili odgovaraju fabricki? hvala
To ti zavisi od sirine felne ako ti kaci za rub ili amortizar tad moras staviti distancere,
postavi ih pa provjeri na mjestu ima li prostora i koliko:icon_eek:
Kontam, kontam....Ali moram ici 200km bzv ako ne odgovaraju, jer se felne nalaze 100km od mene,a covek sto prodaje ne zna dal to odgovara....U krajnjem slucaju i da ne odgovara, ti distanceri nisu skupi?
u mene rođak ima citroen saxo 1.6 16V VTS originalne VTS felge i ima na sva cetiri tocka originalne distancere mislim da su po 16mm debljine napominjem sve je original...
u mene rođak ima citroen saxo 1.6 16V VTS originalne VTS felge i ima na sva cetiri tocka originalne distancere mislim da su po 16mm debljine napominjem sve je original...
Kaze prodavac, nema nikakvih distancera na tom autu stoje normalno...fabricki...valjda ce moci i kod mene, isti je to auto samo ima one sire rubove i branike...