Mislim da sam vec negdje napisao...evo opet cu da objasnim kako sam se MOZDA zaheb'o.
Naime...prilikom zamjene auta (Stilo 4 vrata za ovaj sa 2 vrata) sam zamjenio felge(na mom bile 15 a na ovom bile 16 ili 17 ne sjecam se...nekako sam se osjecao sigurnijim posto je moj brat licno (godinu prije) kupio ove 15-ke + covjek je imao samo ljetne gume, zimske nije imao pa mi se cinilo malo previse da jos dajem 4-5 stoja za nove zimske gume a vec sam imao za ove 15". Ma cim sam ih stavio vidjela se razlika sto se tice izgleda...Doduse ne znam kakva je razlika sto se tice udobnosti i ostalih stvari izmedju ovih mojih i tih sto su bile na autu prije al eto...
PS: Prosle felge mozete vidjeti na mom avataru...koliko se sjecam oridjinale FIAT su bile...
adi187 je napisao(la):
Na pik ukucaj 4x98 i vidi sta ti odgovara
ja na svom vozim 17'' vec 4 godine i nemam problema sa trapovima, nisam jos nista mijenjo a redovno pregledavam auto u ovlastenom servisu :icon_smile: za zimu koristim alu 15'' al manja felga i veci profil gume odma gubi na izgledu dok je za udobnost plus, mada to i nije neka drasticna razlika :icon_rolleyes:
http://www.pik.ba/artikal/4304147/alu-felge-fiat-16-ke-raspon-4x98/
Ja mislim da su ovakve bile prije...
Ne znam...citao sam nekad davno (dok jos nisam bio clan) bas na ovom forumu da ljudi znaju fegle variti, krpiti...toga se jedino bojim...