BlackPrince86 Član 13.07.2011 #17 zkuzman je napisao(la): Vratio sam Alfu, propala limarija ispod noga, umalo nisam propao, mogao sam odozdo rukom uhvatiti za pedale. STRASNO. :icon_mad: Kliknite za proširenje... Pod propo na autu starom 10-12 godina?Smrdi mi na supljak...
zkuzman je napisao(la): Vratio sam Alfu, propala limarija ispod noga, umalo nisam propao, mogao sam odozdo rukom uhvatiti za pedale. STRASNO. :icon_mad: Kliknite za proširenje... Pod propo na autu starom 10-12 godina?Smrdi mi na supljak...
E edoze Član 13.07.2011 #18 BlackPrince86 je napisao(la): zkuzman je napisao(la): Vratio sam Alfu, propala limarija ispod noga, umalo nisam propao, mogao sam odozdo rukom uhvatiti za pedale. STRASNO. :icon_mad: Kliknite za proširenje... Pod propo na autu starom 10-12 godina?Smrdi mi na supljak... Kliknite za proširenje... ako je oderana po podu,sto da ne? mada,et.nije ni meni jasno,nije joj 20 godina
BlackPrince86 je napisao(la): zkuzman je napisao(la): Vratio sam Alfu, propala limarija ispod noga, umalo nisam propao, mogao sam odozdo rukom uhvatiti za pedale. STRASNO. :icon_mad: Kliknite za proširenje... Pod propo na autu starom 10-12 godina?Smrdi mi na supljak... Kliknite za proširenje... ako je oderana po podu,sto da ne? mada,et.nije ni meni jasno,nije joj 20 godina