Sporting je napisao(la):lijepa alfa
dobro joj stoji ova boja, nek je sa srecom
uglavnom ako ces sta mijenjati, ja bih stavio farove od GTA modela
i mozda neke stope druge. i to je sve
djavolica je napisao(la):To je stvar ukusa kolko se kome sviđa koje od ta dva auta a sa realne strane gledano to je bio itekako dobar potez i odlična zamjena!Moram reći da bih i ja prije izabrala BMW-a al treba biti realan, ako je auto ispravno puno mu je isplatnije to što je uradio a sad dal će se to nekom svidjet il ne to je posebna priča al u ostalom drugi se ne pitaju Bitno da se vlasniku sviđa a auto se čini sasvim ok :icon_smile:
muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
djavolica je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
Što ih onda ne uspiju ljudi prodat za te pare?Ne podcjenjujem auto daleko od tog da Eldin ne shvati pogrešno, al ljudi ne znaju cijenit, bitno je samo godište i kilometraža, a Alfa ako je održavana uredno je jedan jako fin auto a Eldin valjda zna šta je kupio.Rekoh već, na stranu subjektivitet treba se gledati realnost
ma kakva realnost halooo pricamo o alfi i bmv ta dva auta se negledaju po realnosti nego po kvalitetu. bmv je kvalitet i to svijetskiiiii...djavolica je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
Što ih onda ne uspiju ljudi prodat za te pare?Ne podcjenjujem auto daleko od tog da Eldin ne shvati pogrešno, al ljudi ne znaju cijenit, bitno je samo godište i kilometraža, a Alfa ako je održavana uredno je jedan jako fin auto a Eldin valjda zna šta je kupio.Rekoh već, na stranu subjektivitet treba se gledati realnost
TDi Power je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
Mah drug moj daje doc do kakvog novijeg bavarca e46 bilo bi mjera,a ganjam ako Bog da Golf IV GTI ili bilo sa sa 1.8Turbo:icon_smile:
djavolica je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
Sta da kazem kada sve kazes
muha_edition je napisao(la):ma kakva realnost halooo pricamo o alfi i bmv ta dva auta se negledaju po realnosti nego po kvalitetu. bmv je kvalitet i to svijetskiiiii...djavolica je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
TDi Power je napisao(la):muha_edition je napisao(la):ma kakva alfa sta vi to pricate kakvo je to auto koje kosta 10.000 a godiste 2000i neko... bmv coupe kao sto je eldinov bio 1995 ako se nevaram kosta izmedzu 10 000 12 000 pa mi vi recite bolja alfa.... BMV JE AUTO.... A STO SE TICE ALFE NO KOMENT....:icon_twisted:
Mah drug moj daje doc do kakvog novijeg bavarca e46 bilo bi mjera,a ganjam ako Bog da Golf IV GTI ili bilo sa sa 1.8Turbo:icon_smile:
Sta da kazem kada sve kazes
eldine mani se suplje bmv je bmv.... a golf gti je:123: nas ferari
djavolica je napisao(la):Tipično bosanski(ne mogu čak ni balkanski reći)...moj jedini comment na ovo jer dalje ne vrijedi pisati
I ne prisjedaj čovjeku, sigurno je da je i njemu to auto bilo drago al ipak je bio ovo bolji izbor i dobro je odlučio, bit će vremena za finih bimmera
TDi Power je napisao(la):Sporting je napisao(la):lijepa alfa
dobro joj stoji ova boja, nek je sa srecom
uglavnom ako ces sta mijenjati, ja bih stavio farove od GTA modela
i mozda neke stope druge. i to je sve
Kontao sam samo te farove,a kako oni tacno izgledaju haj postavi
TDi Power je napisao(la):Pa sta su drugacije od mojih samo smoked iznutra crni,mislim da i ja mogu replicirati ovo
TDi Power je napisao(la):Pa sta su drugacije od mojih samo smoked iznutra crni,mislim da i ja mogu replicirati ovo