ponajbolje će ti cijenu servisa reći ovlašteniHvala na odgovoru. Dobio sam još jedno mišljenje da bi taj motor po našim gradskim gužvama uzimao 11-12l. Ne mogu da vjerujem da bi toliko išla potrošnja?!
Al auto je prelijepo zaista, uredno odrzavano, s te strane je zaista tip top, ostaje samo pitanje potrošnje. A odrzavanje, šta znači "poprilično skupa". Redovan servis bi iznosio koliko otprilike?!
U pravu si, to ću provjerit s njima.ponajbolje će ti cijenu servisa reći ovlašteni
ja nisam htio da navedem taj podatak da mi neki ne bi rekli da lazemHvala na odgovoru. Dobio sam još jedno mišljenje da bi taj motor po našim gradskim gužvama uzimao 11-12l. Ne mogu da vjerujem da bi toliko išla potrošnja?!
Al auto je prelijepo zaista, uredno odrzavano, s te strane je zaista tip top, ostaje samo pitanje potrošnje. A odrzavanje, šta znači "poprilično skupa". Redovan servis bi iznosio koliko otprilike?!
Hvala na odgovoru. Dobio sam još jedno mišljenje da bi taj motor po našim gradskim gužvama uzimao 11-12l. Ne mogu da vjerujem da bi toliko išla potrošnja?!
misli na gradsku potrosnju11-12l?? Nema sanse, u mene je 2.0 pa netrosi toliko. (ako se normalno vozi)
misli na gradsku potrosnju
Ma nekako mi i to puno za 1.6, bas cu sad kad krenem na posao vidjeti koliko moj 2.0 prosjecno trosi po gradu (imam se dosta vozikati)..