alat

alat

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
svima na forumu zelim SRETNU NOVU GODINU,,puno,spojlera,felga, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

a sad pitanje,posto se za koji mjesec selim nazad za BiH,AKOBOGDA, zanimaju me alati pneumatski, slajfarice,pistolji za farbanje, i tako dalje,,pa ako neko zna cijene i mjesta gdje se to moze naci,, oko Mostara pa nadalje,,i ima li kod nas kupiti samoljepljivih onih smingl papira za slajfaricu od 15 cm i posto su,

unaprijed hvala

ps, mozda sam na pogresnom mjestu na forumu,ali ko ce bolje znat od vas koji sami radite svoja auta,Postovanje

Član
ako je u pitanju samo hobi a ne nesto profesionalno najbolje i najjeftinije mjesto za kupovinu ti je OBI. OBI ima i u mostaru. ako trazis nesto profesionalnije onda ti je najbolje to potraziti u MERCUR-u (slovenackom) gdje ti se npr cijene kompresora krecu od 300 - 1500KM a sprice za farbanje od nekig 250 do 1000KM. imas i komplete hobi dodataka za farbanje i pratece opreme. tacne cijene ne znam ovo ti je ono okvirno stosam napisao.

sto se tice samoljepljivih papira za slajfanje imas ih kupiti u svakoj bolje opremljenoj prodavnici boja i lakova.

Član
emirEX_sa je napisao(la):
ako je u pitanju samo hobi a ne nesto profesionalno najbolje i najjeftinije mjesto za kupovinu ti je OBI. OBI ima i u mostaru. ako trazis nesto profesionalnije onda ti je najbolje to potraziti u MERCUR-u (slovenackom) gdje ti se npr cijene kompresora krecu od 300 - 1500KM a sprice za farbanje od nekig 250 do 1000KM. imas i komplete hobi dodataka za farbanje i pratece opreme. tacne cijene ne znam ovo ti je ono okvirno stosam napisao.

sto se tice samoljepljivih papira za slajfanje imas ih kupiti u svakoj bolje opremljenoj prodavnici boja i lakova.

hvala care,,znas li otprilike posto su ovi samoljepljivi?

Član
emirEX_sa je napisao(la):

Malo si pobrko, posto sam stalni "musterija" i jedne i druge kuce, slobodno mogu reci da je OBI profesjonalniji, bolji i mnogo skuplji. Merkur je dosta pristupacniji, jest da imaju i fusha, al za svaciji dzep ima ponesto...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.