AK ZE-Tuning Registrovan!

AK ZE-Tuning Registrovan!

Član
Cestitam i ja ...


I jos nesto smatram , da bi mnogi klubovi trebali podrzavati i ostale , a ne samo tuning klubove ...


Ev vi Zenicani , bujrum s ekipom ZAK - a iz Zenice u Sanski Most na voznju spretnosti, mozete se takmiciti a poslije idemo odmor i rostilj i sve to kraj rijeke ...


Sloobodno pitajte kako im je bilo prosle godine :)
 
Član
badboy je napisao(la):
Cestitam i ja ...


I jos nesto smatram , da bi mnogi klubovi trebali podrzavati i ostale , a ne samo tuning klubove ...


Ev vi Zenicani , bujrum s ekipom ZAK - a iz Zenice u Sanski Most na voznju spretnosti, mozete se takmiciti a poslije idemo odmor i rostilj i sve to kraj rijeke ...


Sloobodno pitajte kako im je bilo prosle godine :)

apsolutno se slazem prijatelju,ali evo da ti kazem situaciju sa ZAK-om,tj pojedinim clanovima AK ZAK;nakon sto smo mi osnovali auto klub pojedini članovi ZAK-a i njihove pristaše su poceli ismijavati nas klub i rad istog,bilo koji postupak naseg AK bi bio ismijan od njih.Najgore je sto ti isti ljudi misle da se mi obaziremo na ta ismijavanja i provokacije,ali naprotiv,idemo dalje i kako vrijeme prolazi postajemo ozbiljniji i veci,zenicka javnost i opcenito BH populacija nas upoznaje...
Tužno je to da mi imamo vecu podrsku od klubova iz Sarajeva,Banja Luke,Mostara i sl nego iz sopstvenog grada...ali šta bi,svakakvih insana/zivih bica na ovom svijetu ;)

evo da se ispravim,odmah sam dobio upozorenje,blate nas NEKADASNJI clanovi ZAK-a i njihovi simpatizeri.
 
Član
a ti sto vas ismijavaju sve propalice i klosari, ne treba se na njih ni obazirat, samo naprijed momci
 
Član
jest da dizem stariju temu,al' evo ga,rezime sezone 2012 u ocima AK ZE-Tuning :)

Dragi naši i drage naše, kako se i ova godina privodi kraju, tako smo i mi sastavili nešto o ovogodišnjoj sezoni. U prilogu možete pogledati klip od ove sezone i jedan malo opširniji tekst kako smo prošli ove sezone. Hvala vam što ste bili sa nama ovu sezonu!!!

Protekla godina se pokazala veoma uspješnom za naš klub AK ZE-TUNING, što pokazuju brojna priznanja i nagrade od strane naših prijatelja iz raznih gradova BiH.
Pored brojnih akcija, posjeta drugim klubovima, učešća na raznim takmičenjima, uspjeli smo da organizujemo i prvi Tuning Show u Zenici i time naš grad uvrstili u takmičarsku sezonu.
Koliko su takmičari i posjetitelji bili zadovoljni pokazuju brojne pohvale na račun organizacije prvog tuning showa u Zenici „Getaway in Zenica 2012", na što smo jako ponosni i što nam daje motiv da i idući tuning show u našoj organizaciji bude podjednako uspješan ili čak uspješniji.
Naravno naš klub to ne bi organizovao bez pomoći i podrške našeg grada, naše općine i raznih sponzora kao što su Čajdro Export-Import doo Vitez (generalni sponzor), Integra, DalCom, pekara i ćevabdžinica Prušćanović, ZENI-tours, Binela-komerc, Unisan, FetaGrand, Pacifik, COBER tattoo, LimMetal Zenica, Auto-kuća Beganović, StrongAuto, Pizzerija Amici, J.P za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica.
Bitno je također spomenuti i web portal Zenica24sata.com, novinarsku ekipu koja je uvijek uz nas i koja nas je budno pratila kroz cijelu sezonu, također Radio Q koji nam je izašao u susret, te reklamirao naš događaj duži period.
Pored organizacije našeg showa, uspjeli smo posjetiti i Mostar (AK Burnout), Sarajevo (Audi klub BiH), Off-road Zenica (Čajdro OFF ROAD), motorijadu u Zenici (MC Condor) i još dosta, dosta klubova,sa kojima smo ostvarili saradnju.


Slijede osvojene nagrade u 2 klase (db-Drag i styling):

db-Drag: (Avdo Ristemi, Audi 80)

- 1. mjesto, mini klasa
- 1. mjesto, max klasa
- 2. mjesto, A-klasa
- 3. mjesto, mini klasa (3x pehar)

Styling: (Adis Agić, Audi A4)

- 1. mjesto, Beginner-Style

Styling: (Amel Bešo, BMW E36)
-Best Presentation (4x pehara)
-Rat Style (2x pehara)
-1. mjesto, MID klasa

- Specijalna nagrada: izbor publike na Tuning Show-u PROtuning 3, pehar i nagrada.
U našem klubu ima ukupno 15 osvojenih pehara u 2012. godini.

Pored gore navedenih članova i nagrada, Adi Mahić, Amar Husremović, Amel Bešo, Avdo Ristemi i Adis Agić su također dobili i zahvalnice za učestvovanje.

Željno očekujemo naredno ljeto, nova poznanstva i događaje i sezonu još vreliju od protekle.

http://www.youtube.com/watch?v=kDGdS9dhnqg&feature=youtu.be
 
Član
Chuza je napisao(la):
Drugari upoznao sam vas sve iz kluba i ekipa ste za 10 ;) Sve pohvale od mene ;)

chuza druze,hvala ti na lijepim rijecima,za ovu sezonu smo se svega nagledali skupa i prosli dosta toga,da iduca bude jos jaca i ludja :cool:


naravno,sa još više cevapa i rostilja :D
 
Top