Vernes_AMG je napisao(la):ribice ima onaj ko pravi najbolja auta na svijetu :icon_smile:
AnDel je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):ribice ima onaj ko pravi najbolja auta na svijetu :icon_smile:
potpisujem ,,,to i ribe znaju
GOLF TZ je napisao(la):AnDel je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):ribice ima onaj ko pravi najbolja auta na svijetu :icon_smile:
potpisujem ,,,to i ribe znaju
znaju i to pogotovo one na dvije noge....
DiAbLo je napisao(la):17-18 minuta , hvala
GOLF TZ je napisao(la):harach je napisao(la):da nije ovaj norezanin:icon_question::lol:
svaba..ba...:icon_smile:
GOLF TZ je napisao(la):AnDel je napisao(la):Limpi je napisao(la):A tada su bila ipak drugacija vremena... mozda nije bas sve uzeo u obzir
moze biti da se test vremenom mjenjao ili su ljudi evoluirali opametili....
i pazi drug covjek je rekao za 30 minuta a ne 5 ili 10 sati il sta ti ja znam ,,,za koliko moze rijesiti preko 70 posto sigurno,,,,tih 30min je veoma bitna determinanta:icon_rolleyes:
istina...on je rekao u roku od 30 minuta...minuta gore i nespadas u tu grupu ljudi od 2 posto....moze svako rijesiti al ne moze svako rijesiti u datom roku jer je potrebno dosta razmisljanja...meni je trebalo 20 tak minuta...al et....i ljudski mozak od ajnstajna nije nista nappredovao....tehnologija je ta koja je napredovala....