Air-Bag servis Kiseljak?

Air-Bag servis Kiseljak?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naime imam nekih problema sa Air-bagom, kaze mi ovaj moj elektricar da ima neki u Kiseljaku koji to radi. Ako neko ima broj tog covjeka, bio bih zahvalan da da!

Volvo S80...
Izgleda da je problem na instalacijama, jer kad mi se upalila lampica, pokusao sam ugasiti, ali nece. Ne prijavljuje gresku nikakvu, a svijetli lampica.

Član
imas li u sjedistima jastuke ? kod mene na cliu stalno gubi kontakt ispod suvozacevog sjedista i pali se lampica Procistis konektore i to je to

niksa je napisao(la):
imas li u sjedistima jastuke ? kod mene na cliu stalno gubi kontakt ispod suvozacevog sjedista i pali se lampica Procistis konektore i to je to

Nemam u sjedistima jastuke. Problem je sto kazu da se treba skidati citava centralna konzola (naslonjac za ruku, oko mjenjaca i rucne SVE) i onda vidjeti sta je bilo, jer kao sto sam rekao, dijagnostika mu nije ocitala nijednu gresku...

MTR je napisao(la):
Ne moze bit da S80 nema jastuke u sjedistima , jesi Almira u Fac zvao ?

Isao sam kod njega, kaze treba mijenjati procesor, oko 1500KM dodje, dok mi Talic kaze da nije do procesora vec do instalacija.
A ne znam ne pise mi nigdje da ima u sjedistima, pogledacu tamo u uputstvu, pise li sta...

MTR

Član
svaki S80 od nastanka ti je dolazio sa 6 airbaga , SIPS ( bocni i zavjese ) + prednji .
Na osnovu cega ti je Talic rekao da je do instalacije ?
Jel ti Volvas uvoz ili je kupljen ovdje ?

MTR je napisao(la):
svaki S80 od nastanka ti je dolazio sa 6 airbaga , SIPS ( bocni i zavjese ) + prednji .
Na osnovu cega ti je Talic rekao da je do instalacije ?
Jel ti Volvas uvoz ili je kupljen ovdje ?
Ma stari je isao kod Talica, on prikljucio na dijagnostiku, kaze nije do procesora, vec do instalacija. A kupljen je u Veneciji, polovan...

MTR

Član
Ne moze ti Talic kopcat dijagnostiku kad su sa licencom 2005 izgubili i podrsku za VADIS ( tada ,sad je VIDA ) , nemoj bezveze pare bacat . To oni tako kad im neko auto dodje iza Almira , sve oni znaju a pojma nemaju .

Ako je do instalacija onda je bio udaren pa nije dobro pokopcano , Vadis ili Vida mogu uraditi pretragu po segmentima i posebno za svaki procesor ( 18 komada ) i naci gdje je greska .
Moze bit i natezac pojasa pa da svijetli lampica
Moze bit da ti je neko natezo sjedista pa poremetio nesto
Moze bit da si naletio na nesto pa sezori malo osh'li

JBG moze biti svasta , samo ne daji pare bezveze nekim levatskim servisima , tesko da ijedna dijagnostika moze ocitat greske sa Volva osim originalne
pozz

OK.
Auto nije sigurno udaran, jer znam historiju auta. Ako ista znaci, lampica se upalila na najvecem minusu kad je bio ono prije par sedmica, onda kad sam isao do svog elektricara, bas se potrefi covjek sa Focusom i potpuno ista stvar.
Vidjecu moze li mi Nuic sta rijesiti, jer ne daje mi se vala 1500KM.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.