Aditiv za gorivo

Aditiv za gorivo

Član
uglavnom, efekta nema, nece nista "procistit", a moze nasteti, pa da bacim ovu bocicu sto imam :icon_question: ... ionako skuplja prasinu u garazi

Član
suti, meni iz zajebancije dali za rodjendan, kazu evo ti da bolje ide steta :lol: :lol: :lol: nista, uvalim je nekom rejseru :D

Član
meni u uputsvu za fiat stila jtd pise da se kao njegov aditiv koristi neki TURBO MIX .kod mene je common rail motor...

Član
ZELA GTI je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
def nije napravljeno da steti, sad koliko pomaze pitanje je

Ti opet pogrešno. Jako je agresivno i šteti svim gumicama i takvim djelovima.

jbg ja onako kako su meni pricali,samo prenosim,izgleda da sam pogresno upucen,drago mi je kad ima neko ko ce da me ispravi;)
da i ja nesta naucim. Znaci ATF je bolji od tog aditiva

Član
Po srbijanskim forumima citao da je ovo najbolje:

31iHcdqvpEL._SL500_AA300_.jpg

Kupio sam, nasuo i sad se vozam pa cu vidjeti.

Ima ga na srbijanskim OMV pumpana i kosta 10 -15 KM ali nemojte me drzati za rijec jer sam svasta nesto kupovao pa nisam siguran.

Zaboravih reci, sipa se na pun rezervar, odnosno prvo ovo pa onda pun rezervar i nakon pola potrosenog sve sto sam primjetio, a mozda je to i dovoljno :) jeste da auto na leru radi mirnije i manje se cuje.

Sad mozda se varam ali stvarno nisam nista ni ocekivao od ovoga nasuo sam ga iz ciste radoznalosti i preventive jer je auto stajalo preko dvije godine, ali sad mi dolaze gumice na diznama pa cu vidjeti kad skinem da odnesem nekome da provjeri kakve su.